βίασαν-14χρονο-σε-προαύλιο-σχολείου-505917
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.01.2019 | 17:28

Βίασαν 14χρονο σε προαύλιο σχολείου

Μια ανατριχιαστική υπόθεση βιασμού ανηλίκου κρυβόταν πίσω από την εξαφάνιση ενός 14χρονου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί το περασμένο Σάββατο στην Τριάδα Ευβοίας!

Επειτα από αγωνιώδεις αναζητήσεις, το παιδί βρέθηκε μία ημέρα μετά σε άθλια κατάσταση, αφού είχε βιώσει έναν πραγματικό εφιάλτη. Το παιδί είχε πέσει θύμα βιασμού από έναν 64χρονο Ελληνα και έναν 39χρονο Ινδό!

Σύμφωνα με όσα φρικιαστικά φέρεται ότι κατέθεσε το αγόρι, το οποίο είναι αλβανικής καταγωγής, βρέθηκε στο σπίτι του 64χρονου Ελληνα αγρότη στην Τριάδα και εκείνος στη συνέχεια το ανάγκασε να έρθει σε ερωτική επαφή με τον 39χρονο Ινδό μέσα στο προαύλιο του σχολείου της περιοχής!

Μάλιστα, ελέγχεται σοβαρά το ενδεχόμενο να το βίασε και ο 64χρονος! Η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες στους δύο άνδρες και πλέον ο 64χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της μαστροπείας, ενώ ο 39χρονος κατηγορείται για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες τοπικών μέσων αναφέρουν ότι και στο παρελθόν είχε γίνει καταγγελία από τη μητέρα του ανηλίκου, η οποία είχε υποστηρίξει στην Αστυνομία πως ο γιος της είχε πέσει θύμα βιασμού από έναν 30χρονο Πακιστανό στις 17 Φεβρουαρίου 2018!

Περισσότερο φως στην υπόθεση, η οποία έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση του 14χρονου που παρήγγειλε η Εισαγγελία Χαλκίδας, σε συνδυασμό με την προανάκριση που διενεργεί προς πάσα κατεύθυνση το Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων – Μεσσαπίων.