βγήκε-από-την-εντατική-η-8χρονη-αλεξία-π-256522
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.05.2019 | 20:56

Βγήκε από την εντατική η 8χρονη Αλεξία που είχε τραυματιστεί από αδέσποτη σφαίρα

Ευχάριστα είναι τα νέα για την 8χρονη Αλεξία, η οποία τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα, στην αυλή του σπιτιού της στη Θήβα, ανήμερα το Πάσχα.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, το μικρό κορίτσι βγήκε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και πλέον νοσηλεύεται σε δωμάτιο του Νοσοκομείου Παίδων.

Σήμερα το μεσημέρι, η 8χρονη Αλεξία μεταφέρθηκε σε θάλαμο νοσηλείας στην Α’ χειρουργική κλινική, σκορπίζοντας χαμόγελα σε όλους τους δικούς της ανθρώπους. Ακριβώς έναν μήνα μετά. Η μικρή πάλεψε και βγήκε νικήτρια από αυτή τη μάχη. Μάλιστα κατάφερε να αναπνεύσει μόνη της, χωρίς την υποστήριξη μηχανήματος, κι αυτό ήταν που έκανε τους γιατρούς να αποφασίσουν να βγει από την Εντατική.

 «Εγινε το θαύμα» λένε οι γονείς της μικρής Αλεξίας

«Έγινε το θαύμα. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας. Ελπίζουμε η Αλεξία να επανέλθει γρήγορα γιατί μας έχει λείψει», δήλωσαν συγκινημένοι οι γονείς της.

Ο τραυματισμός της 8χρονης από την αδέσποτη σφαίρα

Υπενθυμίζεται ότι η μικρή Αλεξία τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς ενός 54χρονου, ενώ βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της στις Θεσπιές. Εις βάρος του άνδρα είχε σχηματιστεί δικογραφία για βαριές σωματικές βλάβες, παράβαση του νόμου περί όπλων και άλλα αδικήματα και είχε αφεθεί ελεύθερος.