βέροια-τι-λέει-ο-ταξιτζής-που-μετέφερε-1012506
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.01.2023 | 19:42

Βέροια: Τι λέει ο ταξιτζής που μετέφερε την 29χρονη

Μια πρωτοχρονιάτικη ιστορία γεμάτη φρίκη και αποτροπιασμό έλαβε χώρα το στη Βέροια όταν ένα 11μηνο βρέφος βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του ποταμού. Η νεαρή, η οποία έμενε με τους δικούς της, πήρε το κοριτσάκι το μεσημέρι της Παραμονής Πρωτοχρονιάς και έφυγε από το σπίτι αναφέροντας ότι πάει σε ρεβεγιόν.

Την επομένη επέστρεψε στο πατρικό της μόνη. Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, αφού η 29χρονη πέταξε το μωρό στο φράγμα του ποταμού το απόγευμα της ίδιας ημέρας, από εκεί κάλεσε ταξί που τη μετέφερε στο κέντρο της Βέροιας. Διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο αλλάζοντας χρόνο και την επόμενη μέρα, σαν να μη συνέβαινε τίποτα, εμφανίστηκε στο πατρικό της.

Ο οδηγός ταξί, ο οποίος άφησε την 29χρονη στον τόπο της τραγωδίας, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης και οδηγήθηκε για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα της Βέροιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του Mega, ο οδηγός είπε στους αστυνομικούς ότι δεν παρατήρησε κάτι παράξενο.

«Δεν αντιλήφθηκα κάτι το μεμπτό. Είδα μια φυσιολογική μητέρα που ζήτησε να πάει το παιδί της στο φράγμα», φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς.

«Εκείνη την ημέρα ήμουν εγώ εδώ στην πιάτσα κατά τις 15.00 η ώρα. Έρχεται μια κοπέλα με ένα μωρό στην αγκαλιά, μπαίνει πίσω με το μωρό. Λέω εγώ “γεια σας, χρόνια πολλά”, δε μου είπε αυτή χρόνια πολλά, λέει “πάμε στο φράγμα”. Στο αυτοκίνητο μέσα δεν είπαμε κουβέντα, ήταν ήρεμη διαδρομή», ανέφερε μιλώντας στην τηλεόραση του MEGΑ.

«Ήταν ήρεμη και ψύχραιμη. Φτάσαμε στο φράγμα. Πάντα όταν πάμε εκεί, αφήνουμε τον κόσμο πριν τη γέφυρα. Όταν πλησιάσαμε λέω “πού να σας αφήσω;” Και μου είπε “δεν ξέρω”, είπα εγώ “κάπου εδώ;” Κοντά στο αναψυκτήριο και μου είπε “ναι”. Κατέβηκε, με πλήρωσε και έφυγε. Είχε την προσωπική της τσάντα», προσεθεσε.