βέροια-τους-πρόλαβαν-πριν-σπρώξουν-545748
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.10.2018 | 15:21

Βέροια: Τους πρόλαβαν πριν «σπρώξουν» ενάμισι κιλό χασίς

Έβγαλαν από τον κόπο τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας οι τρεις χασισοκαλλιργητές που συνελήφθησαν σε περιοχή της Ημαθίας, το απόγευμα της Δευτέρας, καθώς είχαν ήδη ξεριζώσει την φυτεία που καλλιεργούσαν σε άγνωστο σημείο και είχαν κρατήσει την παραγωγή της!

Οι αστυνομικοί είχαν ενημερωθεί ότι οι τρεις Έλληνες ηλικίας 45, 41 και 40 χρόνων διακινούσαν χασίς της παραγωγής τους και έκαναν ταυτόχρονες αιφνιδιαστικές έρευνες σε δυο σπίτια τους και σε έναν αποθηκευτικό χώρο που διατηρούν, στα οποία βρήκαν μια συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα δενδρυλλίων κάνναβης βάρους ενός κιλού και 100 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 598 γραμμαρίων, 25 σπόρους κάνναβης, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές και κομμάτια νάιλον για τη συσκευασία του χασίς.

Οι δράστες, στην κατοχή των οποίων κατασχέθηκαν και 220 ευρώ, παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Η έρευνα για τον εντοπισμό του χώρου όπου βρισκόταν η χασισοφυτεία συνεχίζεται.