νάουσα-σκοτώθηκε-κάνοντας-σκι-ο-αθλητ-429549
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.01.2018 | 08:27

Νάουσα: Σκοτώθηκε κάνοντας σκι ο αθλητής Ψωμιάδης (φωτο)

Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία της Βέροιας, μετά την είδηση πως ένα νέο παιδί από την πόλη έχασε τόσο άδικα και απρόσμενα την ζωή του, κάνοντας ΣΚΙ στο Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια στην περιοχή της Νάουσας.

Ο αθλητής του τμήματος Χάντμπολ του Φίλιππου Βέροιας Άκης Ψωμιάδης σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του «Βεροιώτη» είχε πάει για νυχτερινό σκι στα 3-5 πηγάδια και για λόγους που είναι μέχρι αυτή τη στιγμή αδιευκρίνιστοι, έχασε τον έλεγχο και έπεσε σε βράχια. Το αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν μοιραίο για τον μόλις 20 ετών νεαρό αθλητή.

O ίδιος σύμφωνα με το verianet.gr αποφάσισε να κάνει ορειβατικό σκι εκτός πίστας με αποτέλεσμα στην διαδρομή του να προσκρούσει πάνω σε ένα δέντρο. Ο τραυματισμός του ήταν βαρύτατος.

“Καλό παράδεισο Άκη, καλό ταξίδι παλικάρι μας. Θρήνος στην οικογένεια μας για τον άδικο χαμό του αθλητή μας Άκη Ψωμιάδη, γιού του παλαίμαχου αθλητή μας Δημήτρη Ψωμιάδη και αδερφού του τερματοφύλακα μας Κώστα Ψωμιάδη” ήταν το μήνυμα στην επίσημη σελίδα του Φιλίππου Βέροιας στο Facebook.

Λίγο αργότερα υπήρξε υπήρξε και η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας: “Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. Του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη για τον άδικο χαμό του αθλητή Άκη Ψωμιάδη. Ο Άκης Ψωμιάδης “παιδί» του Συλλόγου από πολύ μικρή ηλικία στις ακαδημίες ήταν ένας λαμπρός νέος και εξαίρετος αθλητής.

Ο θάνατος του σκόρπισε οδύνη και βούλιαξε σε βαρύ πένθος το Σύλλογο. Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια προς την οικογένεια του αδικοχαμένου Άκη Ψωμιάδη. Σε περιπτώσεις σαν κι αυτή δεν υπάρχουν λόγια που να περιγράφουν το μέγεθος της τραγωδίας”.

Με στοιχεία από το veriotis.gr.