βάσω-λασκαράκη-η-εκπομπή-που-ναυάγησ-491476
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.10.2020 | 12:38

Βάσω Λασκαράκη: Η εκπομπή που «ναυάγησε» και οι εξωπραγματικές οικονομικές απαιτήσεις της

Ένα βήμα πριν την παρουσίαση δικής της εκπομπής βρέθηκε η Βάσω Λασκαράκη, ωστόσο, οι συζητήσεις “ναυάγησαν” καθώς οι δυο πλευρές δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” η ηθοποιός ερωτήθηκε σχετικά, χωρίς να αρνηθεί το ρεπορτάζ.

«Σκέφτηκα την εκπομπή γιατί θα ήταν κάτι διαφορετικό αλλά αφού δεν έκατσε, αποφάσισα να μην πω ναι σε κάποιο σήριαλ γιατί έτσι δεν θα μπορούσαμε να πάμε στην Κρήτη. Είχα συζητήσει για εκπομπή και το 2014 και αποφάσισα να κάνω «Το σόι». Φέτος ένιωσα έτοιμη για να κάνω εκπομπή, αλλά τελικά βλέπεις ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή ή δεν τα βρίσκεις με τους ιθύνοντες του καναλιού. Το παραδέχομαι ήμουν πιο έτοιμη αλλά δεν συμφωνήσαμε» είπε χαρακτηριστικά.

Το σχετικό βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή “Happy Day” με την Τίνα Μεσσαροπούλου να τονίζει ότι οι υπερβολικά υψηλές οικονομικές προσδοκίες της ηθοποιού ήταν ο λόγος που τελικά οι δυο πλευρές δε συμφώνησαν

«Έφτασε κοντά με δύο κανάλια για δύο σχεδόν ίδια τηλεοπτικά πρότζεκτ. Τα χρήματα που ζήτησε η Βάσω Λασκαράκη ήταν πάρα μα πάρα πολλά! Η αμοιβή της ήταν ένα ποσό που τι να πω τώρα, δεν ξέρω… εξωπραγματικό! Δεν το ήθελε στην παραγωγή της εκπομπής, το ήθελε για τον εαυτό της», ανέφερε μεταξύ άλλων.