βασιλειάδης-με-παρουσία-εισαγγελέα-624881
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.05.2019 | 12:50

Βασιλειάδης: “Με παρουσία εισαγγελέα το ματς Ολυμπιακός – Προμηθέας”

Ο Γιώργος Βασιλειάδης εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την παρουσία οπαδών έξω από το σπίτι του Παναγιώτη Αναστόπουλου, τονίζοντας ότι ο αγώνας Ολυμπιακός – Προμηθέα θα διεξαχθεί παρουσία εισαγγελέα και αυξημένων αστυνομικών δυνάμεων.

Η κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ έχει φτάσει σε οριακό σημείο, με την παρουσία οπαδών έξω από το σπίτι του Παναγιώτη Αναστόπουλου να είναι το τελευταίο κρούσμα σε μία περίεργη περίοδο, κάτι που υποχρέωσε τον Γιώργο Βασιλειάδη να ζητήσει να ενημερωθεί εκτενώς για το περιστατικό.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε μέσω ανακοίνωσης ότι μετά τα τελευταία γεγονότα έχει ζητήσει την παρουσία εισαγγελέα στο ΣΕΦ, καθώς και αυξημένων αστυνομικών δυνάμεων, ενώ τόνισε ότι αυτές οι εικόνες δεν θα γίνουν ανεκτές.

Αναλυτικά η δήλωση του Υφυπουργού Αθλητισμού:

“Οι χθεσινές ντροπιαστικές εικόνες έξω από το σπίτι του διαιτητή Αναστόπουλου δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές, όπως επίσης οι εκβιασμοί, οι εκφοβισμοί και η στοχοποίηση ανθρώπων.

Από χθες βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με την ΕΛ.ΑΣ. και τους αρμόδιους εισαγγελείς προκειμένου στο σημερινό αγώνα Ολυμπιακού – Προμηθέα να διαφυλάξουν την τάξη και να αποδώσουν ευθύνες σε όποιον προβεί σε έκνομες ενέργειες, αλλά και σε όποιον οδηγήσει με πράξεις ή παραλείψεις του σε ακραίες καταστάσεις. Για τον λόγο αυτό έχω αιτηθεί την παρουσία εισαγγελικού λειτουργού και αυξημένων αστυνομικών δυνάμεων.

Καλώ τέλος, όλους τους εμπλεκόμενους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάψουν να πυροδοτούν το κλίμα ενόψει του σημερινού αγώνα”.

Πηγή: Sport24.gr