βασιλακόπουλος-προς-ακρίτα-ουδέποτε-956447
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.11.2021 | 19:27

Βασιλακόπουλος προς Ακρίτα: Ουδέποτε συμμετείχα σε εκπομπή της Αννίτας Πάνια

Απάντηση στη διαδικτυακή φημολογία ότι συμμετείχε σε εκπομπή της παρουσιάτριας Α. Πάνια αναγκάστηκε να δώσει ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, καθώς ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο, συνοδευόμενο από αυτόν τον ισχυρισμό, έτυχε μεγάλης διάδοσης στα social media.

Το εν λόγω βίντεο, στο οποίο ο ιατρός απεικονίζεται να γευματίζει και να τραγουδά σε εστιατόριο, κοινοποίησε, μεταξύ άλλων, και η Έλενα Ακρίτα, γράφοντας, μάλιστα:

«Ισχύει ότι ο γιατρός Βασιλακόπουλος έψαχνε ταίρι στην κ. Αννίτα Πάνια; Από θαύμα ζούμε τελικά;».

Σε σχόλιο της, παρακάτω, προσθέτει, βέβαια, πως: «Προσωπικά θέλω πολύ να αποδειχτεί ότι είναι απλά ένα βίντεο του Βασιλακόπουλου κι όχι παρατράγουδο της Αννίτας Πάνια. Το δεύτερο δεν φαίνεται να προκύπτει από κάπου».

Ο τίτλος του video του κοινοποίησε η δημοσιογράφος και συγγραφέας είναι: «Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος τραγουδά φαλτσάροντας πριν πολλά χρόνια σε εκπομπή της Αννίτας Πάνια».

Προ ολίγου, λοιπόν, ο κ. Βασιλακόπουλος σχολίασε κάτω από το post αυτό:

«Αγαπητή κ. Ακρίτα θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το βίντεο είναι από το μεζεδοπωλείο Καπνικαρέα, χρόνια δυστυχώς πριν, όπου εμφανίζεται ο φίλος μου και καταπληκτικός Μουσικός Βαγγέλης Μουτσάτος, που ευτυχώς παίζει μπουζούκι ακόμα στο ίδιο μαγαζί κάθε Τετάρτη. Σας προσκαλώ όποια Τετάρτη θέλετε, για μια ωραία βραδιά στην Καπνικαρέα. Σημειώνω ότι με το χρόνο έχω βελτιωθεί και φαλτσάρω λιγότερο».

Αργότερα, ο καθηγητής ανήρτησε το παρακάτω σχόλιο στη σελίδα του:

«Για την ενημέρωση κάθε ενδιαφερομένου. Προφανώς ουδέποτε συμμετείχα σε εκπομπή της κ.Πάνια. Πίστευα ότι η γελοιότητα έχει όριο. Τελικά δεν έχει…».