Βάσια Τριφύλλη: «Η Ρούλα Κορομηλά με φοβήθηκε»

Για τη δύσκολη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της όταν διαγνώστηκε με καρκίνο, την τεράστια επιτυχία που γνώρισε το «Ραντεβού στα Τυφλά» το οποίο παρουσίαζε, αλλά και τους λόγους που τα τελευταία χρόνια απουσιάζει από τα τηλεοπτικά δρώμενα μίλησε η Βάσια Τριφύλλη.

Τι είπε για το ξεκίνημα της Ελένης Μενεγάκη αλλά και τον “ανταγωνισμό” της με τη Ρούλα Κορομηλά;

«Δεν ήταν καν να είναι στον “Πρωινό Καφέ” η Ελένη. Ήταν μια απόφαση της στιγμής, της τρέλας. Ήταν απλά το τυχερό της» είπε για το ξεκίνημα της επιτυχημένης πορείας της Μενεγάκη, ενώ αναφερόμενη στη Ρούλα Κορομηλά μίλησε για ανταγωνισμό και για “κόψιμο” της εκπομπής της κατόπιν εντολής άνωθεν…

«Στο “Ραντεβού στα τυφλά” έπεσε μαχαίρι από κάποιον. Είπαν “αυτήν φάτε την”. Είχα ακούσει να λένε για τη Ρούλα Κορομηλά. Δεν το συζήτησα ποτέ μαζί της. Μπράβο της που με φοβήθηκε. Μας έβαζαν απέναντι, όμως, δε με πέρασε ποτέ» τόνισε.

Η Βάσια Τριφύλλη αναφέρθηκε όμως και στη Βάνα Μπάρμπα μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

«Καλά έκανε και τον υποστήριξε. Να τον υιοθετήσει. Δικαίωμά της να κάνει ό,τι πιστεύει και να υποστηρίζει όποιον θέλει. Μη σκοτωθούμε και μεταξύ μας τώρα ως Έλληνες. Τον αγαπάω τον Φιλιππίδη, Τον θεωρώ μεγάλο ταλέντο και δεν είχα ποτέ ε΄να δούναι και λαβείν μαζί του ώστε να με επηρεάζει για όλα αυτά που μαθεύτηκαν μετέπειτα.»

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΒΑΣΙΑ ΤΡΙΦΥΛΛΗ, ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]