βαρύ-πένθος-για-τη-ντόρα-μπακογιάννη-506185
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.01.2023 | 17:59

Βαρύ πένθος για τη Ντόρα Μπακογιάννη

Πένθος για τη Ντόρα Μπακογιάννη, καθώς έφυγε από τη ζωή η φίλη και κουμπάρα της, Τούλα Γωνιωγάκη – Παπαδάκη, η οποία για πολλά χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Η Τούλα Γωνιωτάκη – Παπαδάκη ήταν επιτυχημένη επιχειρηματίας στον χώρο του τουρισμού και σύζυγος του γιατρού Μανώλη Παπαδάκη, με τον οποίο απέκτησε τρεις γιους.

«Τούλα μου! Δε το πιστεύω! Τη μια στιγμή μηνύματα και γέλια και δυο ώρες μετά μήνυμα ότι έφυγες! Εσύ με τον απίστευτο δυναμισμό σου, το πάθος σου για τη ζωή, με το μπρίο σου, με τη μοναδική δραστηριότητα! Με την ατελείωτη αγάπη σου για όλους! «Αρνιά το Πάσχα, γαλοπούλες τα Χριστούγεννα, τα χρειάζονται, μη ξεχνάς είναι ορφανοί», έλεγες. Αφήνεις το Μανιό, το Μιχάλη, το Μανώλη, τον Κυριάκο τις εξαιρετικές νύφες, τα εγγόνια σου και όλους εμάς που σε αγαπήσαμε τόσο μα τόσο πολύ!!! Για μας θα είσαι πάντα εδώ!», έγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη σε ανάρτηση της στο Instagram.

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νικολάου Καλογερή αναφέρει: “Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο της Τούλας Γωνιωτάκη–Παπαδάκη. Η Τούλα Γωνιωτάκη–Παπαδάκη υπήρξε μία ξεχωριστή προσωπικότητα, που άφησε ισχυρό το αποτύπωμά της στη Χανιώτικη Κοινωνία, μέσα από την ενεργό δράση της σε κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό επίπεδο.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στο σύζυγό της, αγαπητό ιατρό Μανώλη Παπαδάκη, στα παιδιά της και στις οικογένειές τους”.

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο της Τούλας Γωνιωτάκη – Παπαδάκη εξέδωσε και ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης: “Με αφορμή την είδηση του θανάτου της αγαπητής Τούλας Παπαδάκη θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη θλίψη μου και τα θερμά μου συλλυπητήρια.

Η αείμνηστη Τούλα Παπαδάκη, μια γνήσια Αποκορωνιώτισα υπήρξε ένας αυθεντικός άνθρωπος με ισχυρή άποψη, άριστη επιχειρηματίας, θερμή υποστηρίκτρια κάθε προσπάθειας για την βελτίωση του Αποκόρωνα που τόσο αγαπούσε, μα πάνω απ’ όλα άνθρωπος με φιλανθρωπικά αισθήματα καθώς πρόσφερε απλόχερα σε όποιον είχε ανάγκη. Ας είναι αιωνία η μνήμη της.

Στην οικογένεια και τους οικείους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο να αντέξουν το βάρος της απώλειας”.