βανδή-μπισμπίκης-το-ταξίδι-στο-ναύπλ-945564
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.11.2021 | 13:44

Βανδή – Μπισμπίκης: Το ταξίδι στο Ναύπλιο και η μετακόμιση

Στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος πέτυχε η κάμερα του «Πρωινού» σήμερα το πρωί τη Δέσποινα Βανδή, η οποία επέστρεφε από την Κύπρο όπου συνεχίζει τις εμφανίσεις της σε βραδινό κέντρο της Λεμεσού.

Εμφανώς κουρασμένη, η τραγουδίστρια διέσχισε τον χώρο αφίξεων του αεροδρομίου κατευθυνόμενη προς το αυτοκίνητό της, ξεκαθαρίζοντας με ένα νεύμα του χεριού ότι δεν θα κάνει δηλώσεις.

Ωστόσο ο δημοσιογράφος είχε όλες τις εξελίξεις στις ζωές του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινα Βανδή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός μετακόμισε πρόσφατα σε ρετιρέ στο κέντρο της Αθήνας, στον λόφο του Στρέφη, λίγα μέτρα από την πλατεία Εξαρχείων. Επίσης, το «ζευγάρι» θεάθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Ναύπλιο να περπατάει στα σοκάκια του ιστορικού κέντρου της πόλης και να απολαμβάνει το γεύμα του σε ταβέρνα της περιοχής.

Όσο για τη γνωριμία τους, αυτή συνέβη στην Κρήτη στη διάρκεια των γυρισμάτων του «Κομάντα και δράκοι», όταν η Δέσποινα Βανδή επισκέφτηκε το νησί για τις ανάγκες της εκπομπής της «My Greece».

Και μία διάψευση. Ο δημοσιογράφος διαβεβαίωσε τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά ότι οι πολυσυζητημένες διακοπές του «ζεύγους» το καλοκαίρι στη νότια Εύβοια είναι αστικός μύθος.

Δείτε το βίντεο: