Βανδαλισμός στα γραφεία του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη

Για άνανδρη και θρασύδειλη διπλή επίθεση στα γραφεία του ΚΚΕ στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης κάνει λόγο η κομματική οργάνωση βάσης της περιοχής.

Μάλιστα γίνεται αναφορά για γνωστά άτομα που τις προηγούμενες μέρες επιτέθηκαν φραστικά στα μέλη του κόμματος φωνάζοντας συνθήματα έξω από τα γραφεία.

Οπως αναφέρει η Οργάνωση Βάσης του Κόμματος, τα περιστατικά φραστικής επίθεσης εναντίον μελών και στελεχών του Κόμματος έχουν πολλαπλασιαστεί, έπειτα από το γιορτασμό των 100 χρόνων του Κόμματος και την πραγματοποίηση της κεντρικής εκδήλωσης της ΤΕ Βορειοδυτικών Συνοικιών, στην Ευκαρπία, όπου τιμήθηκαν οι 14 εκτελεσθέντες αγωνιστές και μπήκε η ιστορία στη θέση της, αναδεικνύοντας το ρόλο των ταγμάτων ασφαλείας στην εκτέλεση αυτή.

Και σημειώνει: «Τους ενοχλεί η ξεκάθαρη θέση του Κόμματος για τη συμφωνία των Πρεσπών, το μόνο γνήσιο, λαϊκό, πατριωτικό και διεθνιστικό «ΟΧΙ» στην επαίσχυντη αυτή συμφωνία, η ανάδειξη του ρόλου των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ως σημαιοφόρου τους, αλλά και το κάλεσμα των κομμουνιστών για απομόνωση των φασιστικών ομάδων με αφορμή τα εθνικιστικά συλλαλητήρια.

Ιδιαίτερα, ενοχλούνται σήμερα, που μέλη, φίλοι και οπαδοί του Κόμματος συσπειρώνονται και δυναμώνουν το ΚΚΕ ενόψει των εκλογικών μαχών του Μάη».

Καλεί στη συνέχεια το λαό της εργατοσυνοικίας της Ευκαρπίας να δυναμώσει το ΚΚΕ παντού, ξεκαθαρίζοντας ότι «τέτοιου είδους ενέργειες σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να φοβίσουν τους κομμουνιστές, ούτε τους ριζοσπάστες αγωνιστές του μαζικού λαϊκού κινήματος».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΚΕ, ΓΡΑΦΕΙΑ, ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!