βάνα-μπάρμπα-ένας-γάμος-μου-θα-πουλού-642025
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.06.2019 | 15:28

Βάνα Μπάρμπα: «Ένας γάμος μου θα πουλούσε περισσότερο από 100 Επιδαύρους»

Χείμαρρος η Βάνα Μπάρμπα για άλλη μια φορά. Το επί σειρά ετών sex symbol της ελληνικής showbiz και πλέον υποψήφια βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ στις επικείμενες εθνικές εκλογές της 7η Ιουλίου, μιλάει για τη ζωή της, για το ζενίθ της καριέρας της και για την προσωπικότητά της μου μοιάζει με «Αμαζόνα», όπως η ίδια λέει.

Σε μια σύντομη συνέντευξη που είχε με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο και τον Ρένο Χαραλαμπίδη, η Βάνα Μπάρμπα σχολιάζει χωρίς κανένα ενδοιασμό τη σχέση της με το ανδρικό φύλο, τις γυναίκες που μόλις συναναστρέφονταν μαζί της έφευγαν από τον χώρο που βρίσκονταν επειδή ζήλευαν την ομορφιά της, τα media και την πολιτική. Αποκαλύπτει ότι θα ήθελε να αποτυπώσει τις εμπειρίες της πολυσυλλεκτικής ζωής της σε μια βιογραφία που θα λειτουργούσε ως οδηγός επιβίωσης για τα νέα κορίτσια, ενώ αναφέρεται και στον ρόλο που δεν έχει παίξει έως σήμερα, αλλά ονειρεύεται να το κάνει: «Θα ήθελα να παίξω τη Μήδεια. Θα ήθελα να το κάνω και τα κοράκια να είναι έτοιμα να με φάνε. Με βλέπω ως Μήδεια».

Πιο συγκεκριμένα και αναφερόμενη στον τρόπο με τον οποίο την αντιμετωπίζουν τα ΜΜΕ η ίδια λέει: «Είναι σαν μια σχέση ερωμένης-εραστή, η οποία μέσα στο χρόνο μεταλλάσσεται και γλυκαίνει». Υποστηρίζει πάντως, πως ό,τι κι αν κάνει γίνεται θέμα. «Ένας γάμος μου θα πουλούσε περισσότερο από 100 Επιδαύρους» τονίζει.

Για τους λόγους που δεν παντρεύτηκε ποτέ λέει: «Το γάμο τον σιχαίνομαι. Δεν τον θέλω με τρομάζει. Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα. Εγώ είμαι για τον έρωτα, για τη συμβίωση, για τη φιλία. Αν είχα μείνει με έναν άνδρα θα είχα χάσει αυτό που κέρδισα. Πιστεύω ότι οι μεγάλοι έρωτες δεν φοράνε νυφικό. Πρέπει να διαλέξεις μεταξύ των μεγάλων ερώτων και της απλής συμβίωσης ενός γάμου. Εγώ δεν θέλω να ανήκω σε κανέναν. Θέλω να είμαι αερικό (…) Δεν υπάρχει άνδρας που πόθησα και δεν με πόθησε. Θα ήταν ασέλγεια. Δεν υπήρξε ποτέ αυτό. Δεν έχω φάει ποτέ απόρριψη στη ζωή μου. Όμως τώρα που μεγάλωσα είμαι εγκλωβισμένη στο φόβο της απόρριψης. Η ζωή είναι πάντα αυτή που έχει το παιχνίδι στα χέρια της (…) Αυτή την περίοδο δεν βγαίνω με κάποιον, γιατί δεν υπάρχει άτομο που να θαυμάζω. Νομίζω ότι ανήκω σε ένα target group ανθρώπων που ψάχνω το 3%. Θέλω έναν άνθρωπο, απενοχοποιημένο, μάγκα, να μπορεί να εκτεθεί».

Για τα πλάνα συγγραφής της βιογραφίας της: «Έχω τελειώσει έναν κύκλο ζωής και θέλω να γράψω τη βιογραφία μου, με γνώμονα τα νέα κορίτσια. Η ζωή μου είναι σαν παραμύθι, χωρίς παραμύθι: ένα κορίτσι μόνο του, δραπετεύει από την επαρχία και στήνει μια ολόκληρη ζωή. Μέσα σε όλα αυτά συνάντησα, μεγαλεία, χυδαιότητες, καταστροφές. Θα ήθελα να είναι ένας οδηγός για το πώς επιβιώνει κανείς στη ζωή και στο star system».

Για τον μέντορα της ζωής της: «Δεν εμπιστεύομαι κανέναν πέρα από τον εαυτό μου. Έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου, έχω περάσει πολύ δύσκολα και προσπαθώ να κρατάω την ανθρωπιά μου στο ζενίθ, αλλά δεν εμπιστεύομαι. Μέσα από αυτό θα έλεγα όμως, ότι ένας μεγάλος μου μέντορας, ήταν ένας άνθρωπος που έχασα από τη ζωή μου και ήταν ίσως ένας πολύ μεγάλος μου έρωτας, ο οποίος ήταν αξεπέραστος. Ήταν εκείνος που με έμαθε να μην πιστεύω στο χρήμα. Να θεωρώ ότι πλούσιος δεν είναι εκείνος που έχει λεφτά, αλλά αυτός που έχει φως και αγάπη μέσα του. Όλα είναι θέμα ενέργειας».

Η ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, με μεμονωμένα αλλά και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, βρίσκεται δίπλα στο κοινό από το 2000, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων πελατών ανά την Ελλάδα.

Η εταιρεία, ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου σε αριθμό συνδέσεων, προσφέρει όλο και περισσότερες καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα με σκοπό την εξυπηρέτηση των ενεργειακών αναγκών των καταναλωτών διαφορετικού προφίλ, βασιζόμενη στη 20χρονη ιστορία της στην ελληνική αγορά και αξιοποιώντας τη διεθνή εμπειρία και τεχνογνωσία του μοναδικού μετόχου της, του ιταλικού κολοσσού ενέργειας ΕΝΙ.