βαγγέλης-μαρινάκης-αποζημίωση-15-000-ευρώ-451364
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.01.2022 | 09:24

Βαγγέλης Μαρινάκης: Αποζημίωση 15.000 ευρώ στον Βαξεβάνη για συκοφαντική δυσφήμηση

15.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση του Κώστα Βαξεβάνη, καλείται να πληρώσει ο διευθυντής του in.gr, Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος και η εταιρεία Αλτερ Έγκο στην οποία ανήκει η εν λόγω ιστοσελίδα, σύμφωνα με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Συγκεκριμένα, όπως δημοσιεύει το documentonews.gr, το Δικαστήριο καταδίκασε την εταιρεία Άλτερ Έγκο, υποχρεώνοντάς τη να καταβάλλει 12.000 ευρώ ως αποζημίωση στο Κώστα Βαξεβάνη, ενώ ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος οφείλει να του καταβάλλει ακόμη 3.000 ευρώ.

Επίσης το Δικαστήριο υποχρεώνει το in.gr και την ιστοσελίδα «to10.gr» να δημοσιεύσουν περίληψη της δικαστικής απόφασης στην ίδια θέση που είχαν δημοσιευτεί τα άρθρα Λ. Χαραλαμπόπουλου, καθώς επίσης και να αφαιρέσουν τα επίμαχα άρθρα όταν η υπόθεση τελεσιδικίσει.

Πρόκειται για δικαστική υπόθεση σχετικά για τις σχέσεις του Κ. Βαξεβάνη με το Χρήστο Καλογρίτσα και την έκδοση του Documento, καθώς επίσης και για μία σειρά από χαρακτηρισμούς που όπως λέει το Δικαστήριο χρησιμοποιήθηκαν για να «λοιδορήσουν», να «εξυβρίσουν», να «χλευάσουν» και να σπιλώσουν τον Κώστα Βαξεβάνη.