τζένη-μπότση-στις-ερωτικές-σκηνές-ντρ-534911
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.09.2018 | 13:31

Τζένη Μπότση: Στις ερωτικές σκηνές ντρεπόμουν και ήθελα να κλαίω

Για τις ερωτικές σκηνές που αναγκάστηκε να γυρίσει όταν συμμετείχε στη σειρά «Το Σημάδι του Έρωτα» μίλησε στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα» η Τζένη Μπότση τονίζοντας κυρίως πως είχε σοκαριστεί ακόμη και η ίδια με τον εαυτό της:

«Ντρεπόμουν όλες τις στιγμές. Μην ξεχνάς ότι πριν από το «Σημάδι» ήμουν ένα κορίτσι που ούτε φορούσε τακούνια ούτε είχε ανοιχτό ντεκολτέ. Αν ρωτήσεις τον σκηνοθέτη, θα έχει να σου διηγηθεί άπειρες στιγμές που έπεφτα κι έτρωγα τα μούτρα μου. Στις ερωτικές σκηνές ήθελα να κάθομαι σε μια γωνίτσα και να κλαίω. Για να καταλάβεις πόσο έξω από εμένα ήταν όλο αυτό, στην πρώτη σκηνή που γυρίσαμε έπρεπε να βγάλω την μπλούζα. Ε, ακόμα και αυτό από την ντροπή μου το έκανα λάθος και τη γυρίζαμε ξανά και ξανά. Οσοι με ήξεραν είχαν σοκαριστεί. Θυμάμαι ότι με πήρε τηλέφωνο ένας φίλος μου με τον οποίο κάναμε διακοπές από παιδιά και μου είπε: “Μα καλά, τόσα χρόνια που σε ξέρω δεν έχεις κάνει ποτέ μπάνιο τόπλες. Και τώρα βγήκες και τα πέταξες στην τηλεόραση;”. Ακόμα κι εγώ σόκαρα τον εαυτό μου».

Όσον αφορά στις προτάσεις που της έχουν γίνει για να κάνει γυμνή φωτογράφηση απάντησε: «Σε μια περίπτωση μου έδιναν 15 εκατ. δραχμές. Δεν το έκανα και δεν το μετάνιωσα. Θαυμάζω τις γυναίκες που το έχουν κάνει, γιατί έχουν έναν τσαμπουκά παραπάνω από εμένα. Εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω».

Η Τζένη Μπότση αναφέρθηκε ξανά και για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί στον επαγγελματικό χώρο με το δημοσιογράφο να αναρωτιέται αν υπάρχει περίπτωση να αποκαλύψει ποτέ το όνομά του:

«Επειδή έχω μάθει ότι το έχει κάνει και σε άλλα κορίτσια, δεν σου κρύβω ότι είναι κάτι που με προβληματίζει και το έχω συζητήσει και με την ψυχολόγο μου. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που με τρομάζει… Ακόμα και στην ψυχαναλύτριά μου άργησα να πω το όνομά του και κάποια στιγμή θυμάμαι ότι με είχε ρωτήσει: «Γιατί τον προστατεύετε;» και συνέχισε «Δεν ξέρω γιατί. Και δυστυχώς είναι αρκετές που έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Το έχουμε συζητήσει μεταξύ μας, αλλά καμία δεν έχει το θάρρος να μιλήσει ανοιχτά. Μπορεί να γίνει κάποια στιγμή».