twitter-έρχεται-μεγάλη-αλλαγή-693448
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.09.2022 | 20:40

Twitter: Έρχεται μεγάλη αλλαγή

Η μεγάλη αλλαγή και πολυαναμενόμενη στο Twitter επιβεβαιώθηκε και επισήμως. Η Twitter Inc θα κυκλοφορήσει ένα κουμπί επεξεργασίας που ζητείται ευρέως.

Ωστόσο, αυτό θα είναι προνόμιο για τους συνδρομητές επί πληρωμή. Η αλλαγή θα είναι διαθέσιμη τις επόμενες εβδομάδες, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη (1/9) η εταιρεία, σύμφωνα με το Reuters.

Για χρόνια, οι χρήστες του Twitter απαιτούσαν τη δυνατότητα επεξεργασίας των tweets τους μετά τη δημοσίευσή τους, προκειμένου να διορθωθούν λάθη στη διατύπωση ή τυπογραφικά λάθη.

Αυτά τα αιτήματα οδήγησαν σε διάφορα αστεία που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο ότι το Twitter θα προτιμούσε να εισαγάγει οποιοδήποτε άλλο προϊόν, όπως ενημερωτικά δελτία, προτού δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα που ζητούν εδώ και καιρό.

Ποιοι θα μπορούν να κάνουν edit σε post στα tweets

Οι συνδρομητές που πληρώνουν 4,99 δολάρια το μήνα για το Twitter Blue θα μπορούν σύντομα να επεξεργάζονται τα tweets τους «λίγες φορές» εντός 30 λεπτών από τη δημοσίευσή τους, ανέφερε το Twitter σε μια ανάρτηση.

Σχεδόν κάθε άλλη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων των Facebook και Instagram της Meta Platform, Reddit και Pinterest, προσφέρουν εδώ και χρόνια λειτουργίες που επιτρέπουν στους χρήστες να επεξεργάζονται αναρτήσεις.

Τα επεξεργασμένα tweets θα έχουν ένα εικονίδιο και μια χρονική σήμανση για την τελευταία φορά που επεξεργάστηκε η ανάρτηση. Οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν κλικ στην ετικέτα ενός επεξεργασμένου tweet για να δουν το ιστορικό επεξεργασίας και τις προηγούμενες εκδόσεις της ανάρτησης.

Το Twitter έχει ήδη πειραματιστεί με εκδόσεις ενός κουμπιού επεξεργασίας.

Οι συνδρομητές του Twitter Blue, του προϊόντος με συνδρομή επί πληρωμή της εταιρείας, έχουν επί του παρόντος πρόσβαση σε μια λειτουργία που διατηρεί τα tweets για έως και ένα λεπτό, επιτρέποντας στους χρήστες να ελέγξουν το tweet και να το «αναιρέσουν» πριν από τη δημοσίευση της ανάρτησης.