τσιντικίδου-κατά-βόσσου-την-επόμενη-φ-541366
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.10.2018 | 11:45

Τσιντικίδου κατά Βόσσου: Την επόμενη φορά, τα λέμε στο δικαστήριο

Την κόντρα του Ανδρέα Μικρούτσικου με τη Μαρίνα Τσιντικίδου βλέπουμε να διαδέχεται η διαμάχη μεταξύ της πρώην Σταρ Ελλάς και της Σοφίας Βόσσου.

Μετά τη θέση που πήρε η γνωστή ερμηνεύτρια υπέρ του πρώην συζύγου της, η Μαρίνα Τσιντικίδου ξεσπά για τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς με τους οποίους απευθύνθηκε στο πρόσωπό της, προειδοποιώντας την ότι την επόμενη φορά που θα πράξει αναλόγως θα ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά της.

«Γιατί τόση χολή κύρια Σοφία Βόσσου μου; Καταρχάς ποιος ασχολήθηκε μαζί σας; Μάλλον βρίσκεστε σε σύγχυση δεν εξηγείται αλλιώς. Οι χαρακτηρισμοί και το παραλήρημα του κειμένου σας, σας εκθέτει ανεπανόρθωτα κι επειδή δεν είναι ωραίο να μιλάμε έτσι -μάλλον να γράφουμε κι ευτυχώς τα γραπτά μένουν- την επόμενη φορά που θα θελήσετε να εκφραστείτε, σας συμβουλεύω να κρατήσετε τη γνώμη σας για τον εαυτό σας και το καλλίφωνο στόμα σας κλειστό.

Για πρώτη φορά θα σας συγχωρήσω, κατανοώ την κατάσταση σας, αλλά εάν υπάρξει επόμενη θα λάβω οποιοδήποτε μέτρο χρειαστεί προκειμένου να προστατέψω την υπόληψη μου από την μοχθηρία σας, να είστε βέβαιοι. Ευτυχώς που η δικαιοσύνη τιμωρεί την εξύβριση. Είναι προτιμότερο, λοιπόν, αυτό το πανηγυράκι να λήξει εδώ.

Και προσοχή να μη δαγκώστε τη γλώσσα σας καλοσυνάτη κυρία Βόσσου μου.

Α! και να μην πετάγεστε» έγραψε χαρακτηριστικά σε νέα ανάρτησή της στο facebook.