τσιμιτσέλης-γερονικολού-h-τρυφερή-φ-607575
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.12.2019 | 19:50

Τσιμιτσέλης – Γερονικολού : H τρυφερή φωτογραφία στο Instagram

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Οι δυο τους απολαμβάνουν την επιτυχία τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική τους ζωή.

Το ζευγάρι μάλιστα το φετινό χειμώνα βρίσκεται μαζί στο θεατρικό σανίδι, καθώς πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Και από Σμύρνη Σαλονίκη» σε σκηνοθεσία Μιμής Ντενίση και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού πρωταγωνιστούν και στην ταινία του πρώτου «Για Πάντα», η οποία θα κυκλοφορήσει σε όλες τις κινηματογραφικές αίθουσες από 1 Ιανουαρίου.

Την περασμένη Δευτέρα, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας με συγγενείς και φίλους να βρίσκονται στο πλευρό τους.

Όταν επέτρεψαν στο σπίτι τους μετά από αυτή τη σημαντική βραδιά, οι δύο τους έβγαλαν μια τρυφερή φωτογραφία στον καθρέφτη του ασανσέρ.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δε δίστασε μάλιστα να την δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και να γράψει στη λεζάντα:

«Τόσες φωτό βγήκαν σε πρεμιέρες Αθήνας Θεσσαλονίκης αλλά πάντα η σελφι είναι πιο γλυκιά !!!! Ευχαριστώ παρά πολύ για όλα τα στορι και τα σχόλια για την ταινία μας και για την απίστευτη προσέλευση 2.000 ανθρώπων που στήριξαν αυτή την ταινία !!! 1/1/2020 ξεκινάμε την χρόνια με …για Πάντα».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τόσες φωτό βγήκαν σε πρεμιέρες Αθήνας Θεσσαλονίκης αλλά πάντα η σελφι είναι πιο γλυκιά !!!! Ευχαριστώ παρά πολύ για όλα τα στορι και τα σχόλια για την ταινία μας και για την απίστευτη προσέλευση 2.000 ανθρώπων που στήριξαν αυτή την ταινία !!! 1/1/2020 ξεκινάμε την χρόνια με …για Πάντα ❤️?? @katerina_geronikolou @cinemonde_productions @village_gr @giapantamovie @alphatv #timeforcinema #newyear #cinema @takisgiannetos @toimoifashion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Tsimitselis (@gtsimitselis) στις