τρόμος-στο-παγκράτι-δύο-τραυματίες-απ-363651
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 12.11.2017 | 09:33

Τρόμος στο Παγκράτι: Δύο τραυματίες από πυροβολισμούς

Τρόμος λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου στο Παγκράτι, όπου έπεσαν πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα, στη συμβολή των οδών Ευτυχίδου και Υμηττού. Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η αστυνομία, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε στις 21:35. 

Οι τραυματίες επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο νοικιασμένο, μέσα στο οποίο οι άγνωστοι δράστες τούς πυροβόλησαν. Ο οδηγός κατάφερε να οδηγήσει το αυτοκίνητο μέχρι τη συμβολή των οδών Υμηττού και Ευτυχίδου, από όπου παρελήφθησαν λίγο αργότερα από ασθενοφόρα. Οι δράστες διέφυγαν πιθανότατα πεζή προς το άλσος Παγκρατίου.

Το ένα από τα θύματα φέρει τραύμα στο στήθος και το άλλο στο πόδι και νοσηλεύονται στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, λίγο πριν από τους πυροβολισμούς οι επιβάτες του νοικιασμένου αυτοκινήτου είχαν άλλο επεισόδιο με άγνωστο άτομο σε μικρή απόσταση από το σημείο που δέχτηκαν αργότερα την επίθεση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, χωρίς όμως να έχει γίνει κάτι πιο συγκεκριμένο γνωστό.

Τα δύο άτομα που επέβαιναν στο ΙΧ ήταν ένας Έλληνας και ένας Αλβανός. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.