τρόμος-σε-τρόλεϊ-στον-πειραιά-άνδρας-μ-370408
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.07.2018 | 09:27

Τρόμος σε τρόλεϊ στον Πειραιά: Άνδρας με αίματα στα χέρια, έβγαλε σουγιά και απείλησε επιβάτες!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη την Παρασκευή το απόγευμα στο τρόλεϊ 17 που κάνει τη διαδρομή Άγιος Σπυρίδωνας – Ταμπούρια.

Το όχημα ήταν σταθμευμένο στην αφετηρία (Άγιο Σπυρίδωνα) και ο κόσμος άρχισε να επιβιβάζεται και να πιάνει θέσεις, πριν καθίσει στο τιμόνι ο οδηγός. Ένας άνδρας, περίπου 25 ετών, Έλληνας, κάθισε σε μια θέση αλλά η συμπεριφορά του έμοιαζε εξ’ αρχής περίεργη. Εκεί λοιπόν που το τρόλεϊ άρχισε να γεμίζει, ο 25χρονος άρχισε να φωνάζει και να βρίζει με τον πιο χυδαίο τρόπο τον οδηγό που -κατά την άποψή του- καθυστέρησε να εκκινήσει το όχημα, τον κόσμο μέσα σε αυτό και γενικά, τα «έβαζε» με θεούς και δαίμονες.

Οι επιβάτες «πάγωσαν» αλλά νόμιζαν ότι ίσως ήταν απλώς μια περίπτωση ενός ακίνδυνου… «περίεργου» που συχνά πυκνά συναντάς στα δρομολόγια των ΜΜΜ. Κανείς όμως δεν περίμενε την εξέλιξη. Ο 25χρονος άνδρας σηκώθηκε από τη θέση του και έβγαλε ένα σουγιά απειλώντας τις γυναίκες που ήταν μέσα στο τρόλεϊ! Και δεν φαίνεται να αστειευόταν, καθώς στα χέρια του είχε χαρακιές από το σουγιά και αιμορραγούσε. Σήκωσε μάλιστα και την μπλούζα του για να τους δείξει και τις άλλες χαρακιές που είχε κάνει στο σώμα του. Μέσα στο τρόλεϊ επικράτησε πανικός. Κάποιες γυναίκες φοβήθηκαν και εγκατέλειψαν «όπως – όπως» το όχημα.

Βρήκαν το θάρρος παρόλα αυτά και ειδοποίησαν έναν άλλο οδηγό, ο οποίος με τη σειρά του κάλεσε την Αστυνομία από το κινητό του τηλέφωνο. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι σε λίγα λεπτά κατέφτασε η ομάδα ΔΙΑΣ, η οποία σταμάτησε το τρόλεϊ και κατέβασε τον 25χρονο με το σουγιά, κάνοντάς του σωματικό έλεγχο. Από εκεί και έπειτα ακολούθησαν τα διαδικαστικά. Αυτό που θα μείνει όμως είναι ο τρόμος των επιβατών που το μόνο που ήθελαν είναι να πάνε στο σπίτι τους και είδαν ξαφνικά τη ζωή τους να κινδυνεύει.    πηγή: koinoniki.gr