τρολ-στη-μεσαία-λωρίδα-της-πανεπιστημ-788804
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 16.06.2020 | 12:02

Τρολ: Στη μεσαία λωρίδα της Πανεπιστημίου το γήπεδο του ΠΑΟ!

Το χιουμοριστικό site tokoulouri.com συνδύασε τον Μεγάλο Περίπατο με το γήπεδο του Παναθηναϊκού και το αποτέλεσμα φέρνει δάκρυα … από τα γέλια!

Διαβάστε και γελάστε άφοβα…

Στη μεσαία λωρίδα της Πανεπιστημίου θα κατασκευαστεί τελικά το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, επιβεβαιώνει ο Κώστας Μπακογιάννης

Ραγδαίες είναι τις τελευταίες ώρες οι εξελίξεις σχετικά με το γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού, αφού φαίνεται πως το νέο γήπεδο της ομάδας είναι άμεσα συνδεδεμένο και με το πρότζεκτ του μεγάλου περιπάτου της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, όπως επιβεβαίωσε ο δήμαρχος της πόλης, Κώστας Μπακογιάννης, το νέο στάδιο του τριφυλλιού πρόκειται να πάρει άδεια ανέγερσης στην οδό Πανεπιστημίου και συγκεκριμένα επί της μεσαίας λωρίδας αυτής.

«Η δεξιά λωρίδα θα παραχωρηθεί στους πεζούς και τους ποδηλάτες αλλά η μεσαία φτάνει και περισσεύει για ένα υπερσύγχρονο γήπεδο 35.000 θέσεων, με υπόγειο πάρκινγκ, εμπορικό κέντρο και εγκαταστάσεις για όλα τα τμήματα του συλλόγου», σχολίασε ο δήμαρχος, για να προσθέσει:

Πλέον, αναμένουμε την αντίδραση και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος ζήτησε επίσης μια λωρίδα για να μπορεί να ανεβάζει στόρις στα Instagram όσο οδηγεί με μεγάλες ταχύτητες.

πηγή: tokoulouri.com

Διαβάστε επίσης:  Μεγάλος Περίπατος: Έξαλλος οδηγός -«Μπ@υρδ@@ο γίναμε»

«Μεγάλος Ταλαι-περίπατος» – Χαμός από την κίνηση στην Αθήνα