τροχαία-ατυχήματα-καραδοκούν-στο-καλ-483966
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.05.2018 | 10:56

Τροχαία ατυχήματα καραδοκούν στο Καλοχώρι λόγω της τεράστιας λακκούβας (βίντεο)

Άλυτο παραμένει το πρόβλημα της τεράστιας λακούβας στη βιομηχανική περιοχή του Καλοχωρίου, με τους οδηγούς πλέον να παίζουν κορώνα-γράμματα τη τύχη των οχημάτων, των εμπορευμάτων τους, ακόμα και των ίδιων των ζωών τους.

Η λακούβα που έχει πλέον αποκτήσει μέγεθος που προκαλεί αίσθηση, είναι απροσπέλαστη, με τους οδηγούς φορτηγών και ΙΧ που φτάνουν από την οδό Ολύμπου στη διασταύρωση Παυλίδη, όπως είναι γνωστό το σημείο, να κάνουν μανούβρες ώστε να την αποφύγουν.

Ωστόσο, επειδή στο συγκεκριμένο σημείο οι ταχύτητες είναι υψηλές και όπως φαίνεται στο παρακάτω video, οι οδηγοί κόβουν ταχύτητα την τελευταία στιγμή, ενώ την ίδια ώρα τριαξονικό φορτηγό κάνει μανούβρα στη μέση του δρόμου ώστε να αποφύγει τον μεγάλο λάκκο νερού.

Οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή είναι εξοργισμένοι, αφού το συγκεκριμένο πρόβλημα παραμένει άλυτο εδώ και μήνες, χωρίς να υπάρχει αταπόκριση από κανέναν φορέα.

Ο δήμαρχος Δέλτα Μίμης Φωτόπουλος, μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και την ThessNews επισήμανε ότι η καταστροφή αυτή στο δρόμο έχει προέλθει από υπόγεια διαρροή, λέγοντας ωστόσο πως ο δήμος δεν είναι υπεύθυνος για την επισκευή του.

Παρόλα αυτά όπως είπε την ερχόμενη Κυριακή η περιοχή θα αποκλειστεί, ώστε συνεργεία του δήμου να προχωρήσουν στην επισκευή της υπερμεγέθους λακκούβας.