Τρίπολη: Ευρεία αστυνομική επιχείρηση με ενενήντα προσαγωγές και σαράντα συλλήψεις

Έλεγχοι σε 374 άτομα και 340 οχήματα πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης σε περιοχές  της Αργολίδας και της Κορινθίας με στόχο την  αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Συνολικά προσήχθησαν 94 άτομα και συνελήφθησαν 40. Μεταξύ άλλων, συνελήφθησαν στην Αργολίδα, τέσσερις Ρομά για ναρκωτικά και παράνομη οπλοκατοχή, ένας για χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 432.176,08 ευρώ, τρεις για ναρκωτικά, ένας γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και πέντε αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Στην Κορινθία συνελήφθησαν, ένας για παράνομα τυχερά παιχνίδια, ένας για ναρκωτικά, δεκατέσσερις για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού, έξι για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ένας γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και τρεις αλλοδαποί που διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 88 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 19 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, 2 παραβάσεις για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου, μία παράβαση για πλανόδιο εμπόριο και μία παράβαση για στέρηση αδείας λειτουργίας μουσικών οργάνων.

Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα χασίς 17 γραμμαρίων, επιτραπέζια ρουλέτα, τραπέζι για την διεξαγωγή του τυχερού παιχνιδιού «TEXAS HOLDEM», τραπέζι για την διεξαγωγή του τυχερού παιχνιδιού «BLACKJACK» και 1.892 μάρκες διαφόρων χρωμάτων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ, ΤΡΙΠΟΛΗ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!