Τρίπολη: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε νεκροταφείο (φωτο)

Οι ισχυροί άνεμοι και η καταιγίδα που έπληξαν την Τρίπολη την Τρίτη 9 Αυγούστου δεν άφησαν ανέπαφο το νεκροταφείο της Αγίας Τριάδας. Εκεί σχηματίστηκε ανεμοστρόβιλος ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν κάποια κυπαρίσσια επάνω σε τάφους, προκαλώντας ζημιές.

anemostiobilow-nerkrot_1

Κάποια δέντρα ξεριζώθηκαν από τη σφοδρότητα του ανέμου, και σε κάποια μνήματα έσπασαν μάρμαρα,ενώ αποκολλημένα βρέθηκαν και πολλά μαρμάρινα βάζα.

anemostiobilow-nerkrot_3

Στο σημείο βρέθηκε ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δήμου Τρίπολης κ. Θεόδωρος Καραλής, προκειμένου να κάνει μια πρώτη εκτίμηση των ζημιών και να ειδοποιήσει τον δήμαρχο Δημήτρη Παυλή. Όπως είπε, η Υπηρεσία Πρασίνου θα επιληφθεί της κατάστασης το πρωί της Τετάρτης, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης του χώρου.

anemostiobilow-nerkrot_2

Ο κ. Καραλής είπε: «Ειδοποιηθήκαμε από τον υπεύθυνο του νεκροταφείου πως μετά τη σημερινή νεροποντή έγιναν μερικές ζημιές στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Τρίπολης. Βρήκαμε πως έχουν γίνει αρκετές ζημιές, έχουν μερικά δέντρα ξεριζωθεί από τον ανεμοστρόβιλο. Έχουν πέσει μερικά δέντρα επάνω σε τάφους και έχουν κάνει μερικές ζημιές. Έχουμε ήδη ειδοποιήσει την Υπηρεσία Πρασίνου για να κόψουμε τα σπασμένα δέντρα και να καθαριστεί ο χώρος δίπλα από τους τάφους. Θα κάνουμε το καλύτερο ώστε να καθαρίσουμε τον χώρο το συντομότερο δυνατόν».

anemostiobilow-nerkrot_4

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ, ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!