τρίκαλα-τι-λέει-η-πρώην-σύζυγος-του-αστ-953973
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.11.2021 | 09:20

Τρίκαλα: Τι λέει η πρώην σύζυγος του αστυνομικού που κατηγορείται για την ασέλγεια της κόρης τους

Η εν διαστάσει σύζυγος του 29χρονου αστυνομικού από τα Τρίκαλα που τον κατήγγελλε ότι ασελγούσε στην ανήλικη κόρη τους εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο, όταν ήταν ακόμα 3 χρόνων, “έσπασε” τη σιώπη της και μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA.

«Πραγματικά επειδή και εμείς είμαστε σε μια δύσκολη φάση, το μόνο που έχω να πω είναι ότι εμπιστεύομαι απόλυτα το παιδί μου και την ελληνική δικαιοσύνη και από εκεί και πέρα όλη η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της», είπε χαρακτηριστικά.

Το κοριτσάκι, με τη βοήθεια παιδοψυχολόγου, έδειξε με τα χέρια της και με αναπαραστάσεις μέσα από παιχνίδια, πώς την κακοποιούσε σεξουαλικά ο πατέρα της.

«Η ανήλικη είπε κάποια πράγματα και αυτά θα ελεγχθούν. Με ποιον τρόπο ειπώθηκαν, σε ποιον χρόνο και για ποιον λόγο ειπώθηκαν. Αυτό είναι στοιχείο της δικογραφίας και ερευνάται στο παρόν στάδιο από την κύρια ανάκριση που διενεργείται», σημειώνει ο Γιώργος Παναγιώτου, δικηγόρος κατηγορούμενου.

Ο αστυνομικός φέρεται να ασέλγησε στο παιδί του πριν από έναν χρόνο σε διακοπές στο πατρικό του στην Κρήτη, όταν η μικρούλα ήταν τριών ετών, ενώ όλο αυτό το διάστημα ασκούσε ψυχολογική πίεση στο παιδί και της έλεγε «να μην πει τίποτα σε κανέναν».

«Προφανώς σοκαριστήκαμε, δεν είναι ό,τι καλύτερο να συμβαίνει αυτό το πράγμα στο σπίτι μου, δεν είπε κανείς ότι είναι ό,τι καλύτερο».

Ο πατέρας του 29χρονου αστυνομικού, στέκεται δίπλα στο παιδί του και με σθένος υποστηρίζει ότι αποκλείεται ο γιος του να έχει ασελγήσει πάνω στην εγγονή του.

«Γι’ αυτό τον στηρίζω, όχι τον υποστηρίζω, τον στηρίζω. Έχει διαφορά αυτή η λέξη. Τον στηρίζω γιατί ξέρω ότι είναι αθώος. Στην παρούσα φάση, στο συγκεκριμένο θέμα, γνωρίζω πώς συμπεριφερόταν στο παιδί, τι έκανε με το παιδί, γνωρίζω πάρα πολύ καλά. Και όχι μόνο, εγώ όλο το οικογενειακό μου περιβάλλον και ο ευρύς κύκλος του».