τρίκαλα-γυναίκα-πήγε-για-εξαγωγή-δοντ-737562
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.02.2020 | 10:52

Τρίκαλα: Γυναίκα πήγε για εξαγωγή δοντιού κι έπεσε σε κώμα

Το ίδιο βράδυ δεν αισθάνθηκε καλά και σύμφωνα με πληροφορίες κατέρρευσε, με αποτέλεσμα οι οικείοι της να την μεταφέρουν άμεσα στο Νοσοκομείο Λάρισας

Μια γυναίκα από το νομό Τρικάλων ζει μια απίστευτη περιπέτεια με την υγεία της, με τη ζωή της να κρέμεται από ένα νήμα. Μια 32χρονη εισήχθη εσπευσμένα Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου βρίσκεται σε τεχνητό κώμα τις τελευταίες ώρες. Η 32χρονη, μητέρα δύο μικρών παιδιών, επισκέφθηκε γιατρό στη Λάρισα προκειμένου να κάνει απλά μια εξαγωγή δοντιού. Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία επέστρεψε στο σπίτι της στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων.

Ωστόσο το βράδυ δεν αισθάνθηκε καλά και σύμφωνα με πληροφορίες κατέρρευσε, με αποτέλεσμα οι οικείοι της να την μεταφέρουν άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και νοσηλεύεται ούσα σε τεχνητή καταστολή. Ωστόσο, καμία πληροφορία δεν συνδέει τα δύο περιστατικά, δηλαδή την εξαγωγή του δοντιού με την κατάρρευσή της ύστερα από μερικές ώρες. Βάσει των ίδιων πληροφοριών η κατάσταση της κοπέλας παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή τις τελευταίες ώρες.