Τρίχρονος πυροβόλησε στο πρόσωπο την έγκυο μητέρα του

Μια 27χρονη έγκυος γυναίκα χαροπαλεύει στην εντατική του νοσοκομείου στην Ουάσιγκτον. Είχε πυροβοληθεί στο πρόσωπο από το ίδιο της το παιδί.

Όλα άρχισαν όταν η 27χρονη ξάπλωσε στον καναπέ του σπιτιού της, για να ξεκουραστεί. Την ώρα που έβλεπε τηλεόραση εμφανίσθηκε στο σαλόνι ο 3χρονος γιος της. Κρατούσε στα μικρά χεράκια του ένα όπλο που είχε βρει μέσα σε ένα ντουλάπι στο σπίτι. Το όπλο ήταν γεμάτο και πριν προλάβει η μητέρα του να αντιδράσει εκείνος άθελα του την πυροβόλησε. Η σφαίρα τη βρήκε στο πρόσωπο.

Οι γείτονες άκουσαν τον πυροβολισμό και ειδοποίησαν την αστυνομία. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί ή μητέρα ζούσε και τη μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Το όπλο το είχε δανειστεί ο πατέρας του από έναν γείτονα αλλά προφανώς δεν το είχε κρύψει σε σημείο μη προσβάσιμο για το παιδί. Ο πατέρας τώρα αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ, ΜΗΤΕΡΑ, ΕΓΚΥΟΣ, ΠΡΟΣΩΠΟ, ΤΡΙΧΡΟΝΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!