τραγωδία-στο-βόλο-στο-νοσοκομείο-ο-πατ-672476
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 31.08.2019 | 19:37

Τραγωδία στο Βόλο: Στο νοσοκομείο ο πατέρας της 14χρονης-Ελεύθερη η ιδιοκτήτρια

Στο νοσοκομείο του Βόλου με σοβαρό πρόβλημα καρδιάς νοσηλεύεται από τα ξημερώματα, σύμφωνα με το e-thessalia.gr, ο πατέρας του κοριτσιού που έχασε τη ζωή του σε λούνα παρκ. Η καρδιά του δεν άντεξε το βάρος της απώλειας του παιδιού του και η κατάστασή του κρίνεται σταθερή αλλά κρίσιμη.

Η κατάστασή του κρίνεται σταθερή αλλά κρίσιμη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του e-thessalia.gr, ο πατέρας της άτυχης έφηβης είναι οδηγός φορτηγού και πριν μόλις μία εβδομάδα, μετέφερε μέρος του εξοπλισμού που τελικά χρησιμοποιήθηκε για να «στηθεί» το λούνα παρκ.

Μια εβδομάδα αργότερα, μέρος αυτού του εξοπλισμού θα γινόταν η αιτία για να βρει το παιδί του τραγικό θάνατο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνομία προχώρησε στις συλλήψεις της ιδιοκτήτριας του Λούνα Παρκ του Αλμυρού, που αναπτύσσει τη συγκεκριμένη δραστηριότητα σε όλα τα παζάρια της χώρας. Η ίδια υποστήριξε στις αρχές πως τις πιστοποιήσεις των παιχνιδιών έχει καταθέσει και στον Δήμο Αλμυρού, όταν συμμετείχε στον διαγωνισμό, ενώ ο δήμος θα καλέσει και εμπειρογνώμονα για να εξετάσει τα δεδομένα.

Μετά την απολογία της στον Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη. Η Εισαγγελία θα διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου η υπόθεση να διερευνηθεί σε βάθος.

Στο μεταξύ, ο 32χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές που ήταν χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού, μετά το τραγικό δυστύχημα εξαφανίστηκε και αναζητείται από την Αστυνομία. Ο χώρος του λούνα παρκ εξακολουθεί να φυλάσσεται, έως ότου ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη στο χώρο όπου έχασε τη ζωή της η 14χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μικρή πετάχτηκε από το παιχνίδι «χαλί» όταν ο χειριστής ανέβασε ταχύτητα για να ανέβει και η αδρεναλίνη των παιδιών. Από την πτώση το κεφάλι της χτύπησε σε άλλο παιχνίδι του παζαριού, το «ταψί» και το σώμα της εγκλωβίστηκε στα μηχανήματα.