τραγωδία-στη-λάρισα-έκαψαν-τη-μάνα-μο-552691
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.12.2018 | 09:15

Τραγωδία στη Λάρισα: “Έκαψαν τη μάνα μου για το κοινωνικό μέρισμα”

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η μάνα μου κάηκε. Εκείνη την ημέρα είχε πάρει το κοινωνικό μέρισμα, είχε και τη σύνταξή της κρυμμένα κάτω στο κρεβάτι και κάποια άλλα χρήματα σε έναν τενεκέ. Είναι 100% εγκληματική ενέργεια για τα λεφτά» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR η κόρη της 89χρονης γυναίκας που  κάηκε ζωντανή μέσα στο σπίτι της σε χωριό της Λάρισας.

Η ηλικιωμένη ζούσε μόνη και τον τελευταίο καιρό είχε εκμυστηρευτεί στην εγγονή της ότι φοβόταν καθώς είχε δει κάποιον να την παρακολουθεί.

Ο γιος της άτυχης γυναίκας, περιγράφει το πώς βρήκε τη μητέρα του: «Ήταν μπρούμυτα και καθισμένη και αυτό είναι περίεργο».

«Δεν αποκλείουμε κανένα ενδεχόμενο. Το περίεργο είναι ότι κανείς δεν είδε τη φωτιά. Πιθανον να προήλθε από το τζάκι» σημειώνει ο αξιωματικός της Πυροσβεστικής, Χρήστος Καρνάβας.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αντιδήμαρχος, Βασίλης Λέτσιος, ο οποίος βρέθηκε το πρωί στο σημείο, υποστήριξε, επίσης, ότι η φωτιά πιθανόν να ξεκίνησε αργά τη νύχτα, αλλά κανείς δεν αντιλήφθηκε κάτι. «Μπήκα το πρωί μέσα να δω σε τι κατάσταση ήταν και το θέαμα ήταν φρικιαστικό. Το σπίτι ήταν παλιό και λαμπάδιασε» σημείωσε ο αντιδήμαρχος.