Τουριστικό γραφείο εξαπάτησε μαθητές σχολείου της Αθήνας

«Εγκλωβισμένοι» στο Στρασβούργο έμειναν 32 μαθητές και οι 3 καθηγητές του 59ου Λυκείου Αθηνών, αφού εξαπατήθηκαν από το τουριστικό γραφείο.

Έπειτα από παρέμβαση του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, οι μαθητές της Γ’ Λυκείου και οι συνοδοί καθηγητές τους, θα επιστρέψουν αύριο αεροπορικώς στην Ελλάδα.

Όπως σημειώνει το υπουργείο, η αποστολή είχε μεταβεί για εκπαιδευτική εκδρομή στο Στρασβούργο μέσω Φρανκφούρτης αλλά σύμφωνα με την ενημέρωση της Διεύθυνσης του Σχολείου εξαπατήθηκαν από το τουριστικό γραφείο Travel con με αποτέλεσμα αντί να επιστρέψουν το Σάββατο το απόγευμα να παραμείνουν έως και σήμερα στο ξενοδοχείο, χωρίς ενημέρωση από το Πρακτορείο για την δυνατότητα επιστροφής τους και χωρίς να εξασφαλίζεται η πληρωμή του ξενοδοχείου.

Το Υπουργείο ανέλαβε να πληρώσει τη διαμονή και την επιστροφή τους ώστε να βγουν (μαθητές και συνοδοί καθηγητές) από το αδιέξοδο.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΘΗΝΑ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!