τόλης-βοσκόπουλος-θλίψη-στην-κηδεία-τ-925860
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.07.2021 | 14:25

Τόλης Βοσκόπουλος: Θλίψη στην κηδεία του μεγάλου καλλιτέχνη

Συγγενείς φίλοι και θαυμαστές συγκεντρώθηκαν στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών  για να πουν  το τελευταίο αντίο στον «πρίγκιπα» του λαϊκού τραγουδιού, Τόλη Βοσκόπουλου.

Η κηδεία είναι προγραμματισμένη για τις 3 το μεσημέρι , ωστόσο στον χώρο του Α’ Νεκροταφείου, συγκεντρώθηκε από νωρίς πλήθος κόσμου για το «ύστατο χαίρε» στον μεγάλο καλλιτέχνη. Επίσης πολλοί επώνυμοι έστειλαν τα συλληπητήρια τους καταθέτοντας ένα στεφάνι εις μνήμην του.

Η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, Άντζελα Γκερέκου, παρακάλεσε θερμά μέσω των social media να τηρηθούν όλα τα μέτρα από τους παρευρισκόμενους. Επίσης, να σημειωθεί ότι η κηδεία πραγματοποιείται με δημοτική δαπάνη μετά από απόφαση του Κώστα Μπακογιάννη.

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δεν θα πραγματοποιηθεί λαϊκό προσκύνημα και από τις 12:00 μέχρι τις 15:00 που θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία, η σορός του θα βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένο κλιματιζόμενο χώρο του νεκροταφείου, όπου η οικογένειά του θα έχει τη δυνατότητα να του πει το τελευταίο «αντίο».

         

Στις 15:00, θα ξεκινήσει η εξόδιος ακολουθία, που θα γίνει μόνο με την οικογένεια του και ελάχιστους συγγενείς και φίλους, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα, 19 Ιουλίου σε ηλικία 81 ετών. Υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΓΝΑ.