τόλης-βοσκόπουλος-πήγε-κουστουμαρισ-924970
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.07.2021 | 12:27

Τόλης Βοσκόπουλος: Πήγε κουστουμαρισμένος στο νοσοκομείο για να πεθάνει

Τόλης Βοσκόπουλος: Πήγε κουστουμαρισμένος στο νοσοκομείο για να πεθάνει

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του ΔΣ της ΚΕΔΕ ο δήμαρχος Βάρης -Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος για τον Τόλη Βοσκόπουλο, o οποίος έχασε σήμερα, σε ηλικία 81 ετών, την μάχη με την ζωή. 

Ο κ. Κωνσταντέλλος, ο οποίος είναι συγγενής του, ενώ ο μεγάλος τραγουδιστής ήταν, μάλιστα, νοικάρης του, αποκάλυψε ότι την Παρασκευή «έφυγε από το σπίτι του κουστουμαρισμένος για να πάει στο νοσοκομείο (σ.σ. στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας) για να πεθάνει. Ήταν ο τελευταίος μεγάλος σταρ», πρόσθεσε ο δήμαρχος των 3Β.

Παίρνοντας αμέσως μετά το λόγο ο δήμαρχος Νίκαιας Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, συμπλήρωσε ότι «μπορεί ο Τόλης να κατοικούσε στα δήμο του φίλου μου του Γρηγόρη, αλλά μεγάλωσε στις δικές μας γειτονιές. Δούλεψε στη λαχαναγορά στου Ρέντη γιατί εκεί ήταν το μαγαζί του πατέρα του», αποκάλυψε ο κ. Ιωακειμίδης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 1940 στον Πειραιά (Κοκκινιά) και ήταν το δωδέκατο παιδί της οικογένειας Βοσκόπουλου (έχει 11 αδελφές).