το-σημερινό-πρόγραμμα-στο-μουντομπάσ-672842
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.09.2019 | 08:11

Το σημερινό πρόγραμμα στο Μουντομπάσκετ 2019

Το Μουντομπάσκετ 2019 συνεχίζεται σήμερα με άλλα οκτώ παιχνίδια στα γήπεδα της Κίνας.

Στο σημερινό πρόγραμμα, μπορεί να μην υπάρχει η Ελλάδα (πέτυχε άνετη νίκη στην πρεμιέρα επί του Μαυροβουνίου), όμως αρκετά παιχνίδια έχουν ενδιαφέρον, μετά την πρώτη αγωνιστική στους ομίλους 1-4. Θεωρητικά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αναμένεται να το έχει η αναμέτρηση Νιγηρία – Αργεντινή, όπου οι Αφρικανοί κόντραραν στα ίσια την Ρωσία και παρά την ήττα τους, έδειξαν πως μπορούν να απειλήσουν. Θέλουν τη νίκη για να έχουν ελπίδες ωστόσο, να προκριθούν στην επόμενη φάση, καθώς η Αργεντινή προέρχεται από νίκη επί της Νότιας Κορέας.

Στον πρώτο όμιλο, Κίνα και Πολωνία θα μονομαχήσουν για την πρωτιά στον όμιλο, ενώ Βενεζουέλα και Ακτή Ελεφαντοστού, θέλουν τη νίκη για να μείνουν ζωντανές στο κυνήγι της πρόκρισης.

Στον γ’ όμιλο, η Ισπανία μετά την εύκολη νίκη της επί της Τυνησίας, αντιμετωπίζει το Πουέρτο Ρίκο, που έκανε επική ανατροπή εις βάρος του Ιράν. Τέλος, στον δ’ όμιλο, Ιταλία και Σερβία παίζουν με Αγκόλα και Φιλιππίνες αντίστοιχα και με νίκη αμφότερες θα εξασφαλίσουν την πρόκριση στις «16» καλύτερες ομάδες του τουρνουά.

Το σημερινό πρόγραμμα στο Μουντομπάσκετ 2019

Ολα τα παιχνίδια του Μουντομπάσκετ 2019, μεταδίδονται από την ΕΡΤ, είτε μέσω τηλεόρασης, είτε διαδικτυακά από το ert.gr (τα ματς με χαμηλότερο ενδιαφέρον στη φάση των ομίλων).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

10:30 Ιταλία – Αγκόλα, (Φοσχάν) ΕΡΤ2

11:00 Βενεζουέλα – Ακτή Ελεφαντοστού, (Πεκίνο) ert.gr

11:30 Νιγηρία – Αργεντινή, (Γουχάν) ΕΡΤ SPORTS

11:30 Τυνησία – Ιράν, (Γκουανγκζού) ert.gr

14:30 Σερβία – Φιλιππίνες, (Φοσχάν) ΕΡΤ3

15:00 Κίνα – Πολωνία, (Πεκίνο) ΕΡΤ2

15:30 Πουέρτο Ρίκο – Ισπανία, (Γουχάν) ΕΡΤ SPORTS

15:30 Νότια Κορέα – Ρωσία, (Γκουναγκζού) ert.gr

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/moyntompasket/moyntompasket-2019-telikos-nigiria-argentini