Το ΠΑΜΕ απαντά στην ΓΣΕΕ με Master Chef (βίντεο)

Με ένα… ιδιαίτερο τρόπο απάντησε το ΠΑΜΕ στην ΓΣΕΕ, η οποία την Δευτέρα (18.03.2019) είχε παρουσιάσει βίντεο κάνοντας λόγο για τραμπουκισμό εκ μέρους του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου.

Το ΠΑΜΕ λοιπόν δημοσίευσε… και αυτό ένα βίντεο, το οποίο δείχνει τα «μαγειρέματα» για τα οποία καταγγέλει το προεδρείο της ΓΣΕΕ, προκειμένου αυτή να εξασφαλίζει ανενόχλητη την πλειοψηφία.

Το βίντεο αρχικά δείχνει το πολυτελές ξενοδοχείο στο οποίο έμεινε το προεδρείο της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα, όπου ήταν να γίνει αλλά αναβλήθηκε το 37ο συνέδριο, με παρουσίαση τύπου… Master Chef. Δηλαδή όπως ακριβώς δείχνει το παιχνίδι τον τόπο του διαγωνισμού πριν ξεκινήσει η δοκιμασία.

Στην συνέχεια φαίνεται ο πρόεδρος Γιάννης Παναγόπουλος να κάνει λόγο για εκλεγμένους αντιπροσώπους, και αμέσως το πλάνο δείχνει τους… Κοντιζά, Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο να βλέπουν τον μάγειρα… επί τω έργω.

Αμέσως εναλλάσσονται πολύ γρήγορα περιπτώσεις σωματείων που όπως καταγγέλλεται δεν είχαν καμία δράση, ωστόσο εμφάνισαν μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές τους και εξέλεξαν συνέδρους χωρίς καν να υπάρχουν πρακτικά!

Όλα αυτά μετά τα όσα έγιναν στην Καλαμάτα, όπου το συνέδριο της ΓΣΕΕ ήταν προγραμματισμένο να γίνει, ωστόσο τελικά ακυρώθηκε.

Δείτε το βίντεο

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΓΣΕΕ, ΠΑΜΕ, ΑΠΑΝΤΑ, MASTER CHEF


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!