Το μυστικό που σας κρύβουν οι φούρνοι για τα ντόνατ μαρμελάδας

Η ευχάριστη μυρωδιά της φρέσκιας ζύμης μας «τραβάει» όλους από τη μύτη όταν περνάμε έξω από έναν φούρνο.

Γεμισμένο με μαρμελάδα φράουλας ή βατόμουρου και καλυμμένο με ζάχαρη άχνη, το ντόνατς μαρμελάδας μας κάνουν να θέλουμε να καταναλώσουμε κι άλλα. Ένα δεν είναι αρκετό.

Ωστόσο, υπάρχει ένα μυστικό των αρτοποιείων που μπορεί να σας σοκάρει.

Αποδεικνύεται ότι ορισμένα αρτοποιεία χρησιμοποιούν ένα απροσδόκητο συστατικό όταν φτιάχνουν τα ντόνατ μαρμελάδας.

Το αυστραλιανό franchise donut Donut King, το οποίο έχει υποκατάστημα στο Essex, αποκάλυψε το τεράστιο μυστικό της βιομηχανίας.

Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Andrew Badcock ομολόγησε ότι κάποιες μάρκες τροφίμων δεν χρησιμοποιούν πραγματική μαρμελάδα στα ντόνατς μαρμελάδας τους.

Αντ ‘αυτού τα γεμίζουν με χρωστικές και αρωματισμένη πάστα μήλου ή σάλτσα.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΥΣΤΙΚΟ, ΝΤΟΝΑΤ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!