«Το μαχαίρι στο κόκκαλο» – Η σκληρή απόφαση Χαρδαλιά

  • Απο Aftodioikisi Press
  • 13 Αυγούστου 2020 - 19:41
  • Comments Off

Στις 00:00 καλούνται από την Τρίτη 11 Αυγούστου, να κλείνουν τα μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος και να παραμένουν εκτός λειτουργίας μέχρι τις 7:00 το πρωί.

«Μόνο έτσι θα αποφύγουμε τα χειρότερα», τόνισε ο Χαρδαλιάς αναφερόμενος στη ραγδαία αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού και τη μη τήρηση των μέτρων προστασίας από μεγάλο μέρος των πολιτών κυρίως κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Μέχρι στιγμής, το νέο αυτό μέτρο που αναμένεται να ισχύσει μέχρι τις 23/8, αφορά στις Περιφέρειες Κρήτης, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Λάρισας και Κέρκυρας αλλά και στους Δήμους Μυκόνου, Πάρου, Σαντορίνης, Βόλου, Κατερίνης, Ρόδου, Αντιπάρου, Ζακύνθου, Κω.

Σύμφωνα με τον Νίκο Χαρδαλιά, όσοι δεν υπακούσουν στο νέο αυτό μέτρο και επιλέξουν να κρατήσουν τα καταστήματά τους ανοιχτά, θα κληθούν να πληρώσουν διοικητικό πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ, με τον υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων να προσθέτει ότι σε περίπτωση δεύτερης παράβασης, η Κυβέρνηση θα προχωρά σε αναστολή λειτουργίας του καταστήματος για 20 ημέρες.

Τονίζεται δε ότι αν η κατάσταση συνεχίσει να ανησυχεί Κυβέρνηση και λοιμωξιολόγους, θα τεθούν σε ισχύ νέα, ακόμα πιο σκληρά μέτρα.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!