το-καυστικό-σχόλιο-που-έκανε-ο-μάνος-δα-1005485
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.04.2022 | 13:57

Το καυστικό σχόλιο που έκανε ο Μάνος Δασκαλάκης για την αίτηση διαζυγίου

Την πρόθεσή της να ζητήσει αίτηση διαζυγίου από τον Μάνο Δασκαλάκη γνωστοποίησε λίγες ημέρες μετά τη σύλληψή της η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν στην Πάτρα που κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η απόφαση αυτή την ώρα που οι αποκαλύψεις και τα ερωτήματα για την πολύκροτη υπόθεση διαδέχονται το ένα το άλλο προκάλεσε αρκετή συζήτηση για τη χρονική στιγμή που λήφθηκε, κατά την οποία η Ρούλα Πισπιρίγκου αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες.

Σύμφωνα, μάλιστα, με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, άνθρωπος από το περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη ανέφερε ότι ο πατέρας των τριών κοριτσιών έμεινε «άφωνος» με την απόφασή της και σχολίασε σχετικά «εδώ ο κόσμος χάνεται…».



Πάτρα: Η φραγή κλήσεων του Μάνου Δασκαλάκη

Την ίδια ώρα, διακινούνται πληροφορίες ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθούσε όλο το Σαββατοκύριακο να επικοινωνήσει με τον Μάνο Δασκαλάκη, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα τηλεφωνούσε από το καρτοτηλέφωνο της ΓΑΔΑ στον σύζυγό της, όμως το τηλέφωνο είχε φραγή εισερχομένων κλήσεων με απόκρυψη αριθμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, επικοινώνησε στη συνέχεια με άνθρωπο του περιβάλλοντος του Μάνου Δασκαλάκη και του διεμήνυσε να βγάλει τη φραγή ώστε να μπορέσει να του μιλήσει, κάτι που ο εκείνος δεν έκανε.

Υπενθυμίζεται ότι πως στην πρώτη επικοινωνία που είχε το ζευγάρι μετά τη σύλληψη της 33χρονης, η Ρούλα Πισπιρίγκου ρώτησε τον σύζυγό της γιατί δεν την επισκέπτεται στη ΓΑΔΑ με τον Μάνο Δασκαλάκη να αλλάζει πλέον τη στάση του και να της απαντά πως δεν προτίθεται να το κάνει.