το-ελληνικό-νησί-που-κάνεις-βασιλικές-664400
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.08.2019 | 17:00

Το ελληνικό νησί που κάνεις βασιλικές διακοπές αν… καταφέρεις να βρεις δωμάτιο

Ένας πραγματικός επίγειος παράδεισος. Και το όνομα αυτού, Μαράθι.  Πρόκειται για ένα νησάκι 355 στρέμματα ανατολικά της Πάτμου με συνολική ακτογραμμή περίπου 4 χιλιόμετρα. Σε αυτή τη βραχονησίδα ήρθε το 1977 η οικογένεια Αιμιλιανού.

Στο νησί τότε δεν υπήρχε ίχνος δέντρου, νερού, ούτε ηλεκτρισμός. Με πολύ σκληρή δουλειά, προσωπική εργασία και μεράκι ο Παντελής, η Κατίνα και τα δύο τους παιδιά Μανώλης και Τούλα, δημιούργησαν μια μικρή καταπράσινη όαση που φιλοξενεί για διαμονή και φαγητό αρκετούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο, τους καλοκαιρινούς μήνες.

Στο νησί υπάρχει μόνο μία παραλία. Δεν υπάρχουν δρόμοι, ούτε καταστήματα, ούτε αυτοκίνητα ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να ταράξει τη γαλήνη της φύσης εκτός από τα κουδουνάκια των κατσικιών που βόσκουν ελεύθερα πάνω στο νησί.

10 δωμάτια, 1 εστιατόριο: Το ελληνικό νησί που κάνεις βασιλικές διακοπές αν καταφέρεις να βρεις δωμάτιο (Pics)

Υπάρχουν δέκα δωμάτια και ένα εστιατόριο σχεδόν…μέσα στην παραλία όπως καταλαβαίνετε για να καταφέρεις να κλείσεις δωμάτιο σε αυτόν τον παράδεισο θα πρέπει να δώσεις μάχη.

Αν τα καταφέρεις όμως θα περάσεις υπέροχες, παραδεισένιες διακοπές και το πιο σημαντικό, χωρίς να χρειαστεί να χαλάσεις μια περιουσία.

10 δωμάτια, 1 εστιατόριο: Το ελληνικό νησί που κάνεις βασιλικές διακοπές αν καταφέρεις να βρεις δωμάτιο (Pics)

Το Μαράθι αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν στις διακοπές τους να γευτούν την γαλήνη της φύσης, τα όμορφα νερά για κολύμπι, την αμμώδη παραλία για ηλιοθεραπεία, απομονωμένους χώρους για διάβασμα σε συνδυασμό με το καλό φαγητό σε ένα πολύ φιλόξενο χώρο. Τι λέτε; Μήπως βρήκατε τον φετινό προορισμό για τις διακοπές σας;