το-απθ-πουλάει-μάσκα-και-παγούρι-με-12-ε-639858
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.09.2020 | 23:02

«Το ΑΠΘ πουλάει μάσκα και παγούρι με 12 ευρώ» (φωτο)

Για «κακόγουστο αστείο» κάνει λόγο η Περιφερειακή Οργάνωση Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ , που δημοσιεύει φωτογραφία φερόμενου μηνύματος της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για την πώληση μάσκας και παγουριού με το λογότυπο του εκπαιδευτικού ιδρύματος στην τιμή των 12 ευρώ.

Όπως αναφέρει σε σχόλιό της η Περιφερειακή Οργάνωση Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ, «θα είχε ενδιαφέρον να μας πει η Πρυτανεία σε ποιους φοιτητές απευθύνεται. Σίγουρα, πάντως, όχι στους φοιτητές του ΑΠΘ, αφού εδώ και ένα εξάμηνο οι σπουδές και η συνέχεια της παρουσίας τους στις σχολές τους είναι “στον αέρα”».

Και προσθέτει: «Οι φοιτητές ζητάνε εδώ και τώρα καθηγητές και αίθουσες για να ανοίξουν οι σχολές με όλα τα αναγκαία μέτρα και όχι να παίζουν προκλητικά με την αγωνία τους! Ας αφήσουν καλύτερα αυτές τις “καινοτόμες” προσφορές για τους τηλεπωλήτες».

Στη σχετική φωτογραφία που παραθέτει η Οργάνωση αναφέρεται πως μετά από έγκριση της Πρυτανείας προωθείται το μήνυμα της ΕΑΔΠ (σ.σ. Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας ΑΠΘ) για προσφορά μίας υφασμάτινης μάσκας και ενός θερμός με το εμπορικό λογότυπο του πανεπιστημίου στο κόστος των 12 ευρώ.