το-απαντά-ο-φίλος-της-21χρονης-ειρήνης-π-579773
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.03.2019 | 09:47

Το απαντά ο φίλος της 21χρονης Ειρήνης που κατηγορείται ότι την έμπλεξε

Στο Star μίλησε ο φίλος της 21χρονης Ειρήνης μετά την απολογία της στο Χονγκ Κονγκ , τον οποίο η ίδια κατονόμασε ως τον άνθρωπο που της έδωσε τα ναρκωτικά .

«Για όλα φταίει ο φίλος μου από τη Μυτιλήνη ρουμανικής καταγωγής»,  ισχυρίστηκε η Ειρήνη στην απολογία της. «Εκείνος Ο Π… μου πρότεινε να πάμε στην Αντίς Αμπέμπα και μετά στο Χονγκ ΚονγκΜου  έταξε καριέρα στο μόντελινγκ. Μου έβγαλε τα εισιτήρια.  Μου έδωσε το σάκο με τα ναρκωτικά», είπε η ίδια.

Από την άλλη πλευρά ο ίδιος αρνείται τα πάντα: «Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Από την στιγμή που η Ειρήνη είχε φτάσει στην Αντις Αμπέμπα είχε φύγει μαζί με τον φίλο της. Καμία σχέση με εμάς. Μου είχε πει ότι το αγόρι της είναι από εκεί και της έταξε να πάνε μαζί ένα ταξίδι. Και αφού θα πήγαινα εγώ της έκανα παρέα να μην φοβάται στο αεροδρόμιο στο ταξίδι. Μου είχε υποσχεθεί ότι εκεί θα την περίμενε και θα είναι εντάξει. Δεν υπήρχε περίπτωση να πάω στο Χονγκ Κονγκ μαζί της. Την είδα τελευταία φορά όταν είχε φθάσει στο αεροδρόμιο της Αντις Αμπέμπα. Ήταν 10-15 μέρες πριν τη σύλληψή της. Δεν ισχύει ότι της έδωσα εγώ το σακ βουαγιάζ. Ήμουν το καλύτερο κάλυμμα για εκείνη. Ίσως να φοβάται για την υγεία της οικογένειάς της. Ίσως γι αυτό είχε ταξιδέψει, αφού ήξερε από πριν ότι εγώ θα ταξιδέψω και για ποιους λόγους θα ταξίδευα. Να μην καταλάβει κανένας και να το ρίξει σε κάποιον που γνωρίζει».