το-αντίο-του-συζύγου-της-20χρονης-ή-904481
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.05.2021 | 21:37

Το «αντίο» του συζύγου της 20χρονης – «Ήμουν τυχερός που σε γνώρισα»

Το «αντίο» του συζύγου της 20χρονης – «Ήμουν τυχερός που σε γνώρισα»

Η τελευταία πράξη του δράματος στα Γλυκά Νερά ολοκληρώθηκε στην Αλόννησο με το τελευταίο «αντίο» στην 20χρονη Καρολάιν, που είπαν συγγενείς και φίλοι.

Η κηδεία τελέστηκε σήμερα (14/5) στις 15:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής και ο 32χρονος σύζυγος της δολοφονημένης γυναίκας σκόρπισε ρίγη συγκίνησης με τα αποχαιρετιστήρια λόγια του.

Ο ίδιος κρατούσε αγκαλιά την κορούλα του Λυδία σε όλη την διάρκεια της κηδείας, ενώ όταν πήρε τον λόγο, είπε ότι «ήμουν τυχερός που σε γνώρισα, πολύ τυχερός που με αγάπησες, ακόμη πιο πολύ τυχερός που είσαι η μητέρα του παιδιού μου. Η Λυδία θα μεγαλώσει χωρίς να θυμάται την υπέροχη μανούλα της, αλλά η Καρολάιν, που ήταν η χαρά της ζωής, θα είναι για πάντα κοντά μου μέσα από τη Λυδία».

Παράλληλα, μεταξύ άλλων, είπε σε κλίμα συγκίνησης και πόνου, πως «μέσα από τη Λυδία θα είναι πάντα μαζί μας, θα την έχουμε όλοι πάντα στην καρδιά μας. Να είστε καλά, να προσέχετε τους ανθρώπους που μας αγαπάνε, να ζείτε όλες τις στιγμές μαζί τους. Οι δικοί μας άνθρωποι είναι πολύτιμοι και πρέπει να τους έχουμε κοντά. Αντίο αγαπημένη μου Καρολάιν».

Σημειώνεται, ότι ο 32χρονος πιλότος έφτασε νωρίς το μεσημέρι στην Αλόννησο με ελικόπτερο της εταιρείας στην οποία εργάζεται.

Επίσης, η τραγική μητέρα, μία φίλη της 20χρονης και συγγενείς μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού συνόδευσαν το φέρετρο της αδικοχαμένης κοπέλας, που έχασε τη ζωή της με φρικτό τρόπο από τα χέρια ληστών, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.