tinder-κοπέλα-έστελνε-nudes-σε-απατεώνα-νόμιζε-ό-1003396
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.03.2022 | 10:16

Tinder: Κοπέλα έστελνε nudes σε απατεώνα-Νόμιζε ότι είναι ο Αργυρός

Απατεώνας του Tinder κατάφερε να εξαπατήσει κοπέλα από την Αυστραλία παριστάνοντας τον…Κωσταντίνο Αργυρό.

Η κοπέλα σαγηνεύτηκε «από το χιούμορ, την προσωπικότητα και το ωραίο σώμα» και πείστηκε μετά από απαίτησή του, να του  στείλει προσωπικές φωτογραφίες της.

Μετά από συνομιλίες έξι μηνών, η επικοινωνία τους συνεχίστηκε από το Tinder στο Facebook, όμως ο Στέλιος δεν την έκανε φίλη του, βρίσκοντας διάφορες δικαιολογίες και ζητώντας της να συνεχίσουν στο Kik Messenger, μία εφαρμογή που επιτρέπει την ανταλλαγή μηνυμάτων χωρίς την εγγραφή τηλεφωνικού αριθμού.

Τελικά κατάφεραν να κλείσουν ένα ραντεβού για να τα πουν από κοντά, όμως κάποιες ώρες πριν, η Torrie Marshall έλαβε ένα μήνυμα από τον Στέλιο, ο οποίος της ζητούσε να του στείλει ακόμα ένα ακατάλληλο video, προκειμένου να την συναντήσει στα McDonald’s που ήταν κοντά στο ξενοδοχείο που υποτίθεται ότι έμενε.

Εκείνη δέχθηκε, όμως μόλις του το έστειλε, ο λογαριασμός του Στέλιου απενεργοποιήθηκε και από τότε δεν έδωσε ξανά σημεία ζωής. Η κοπέλα απογοητεύθηκε και διηγήθηκε την ιστορία σε έναν φίλο της, ο οποίος της πρότεινε να ψάξει τις φωτογραφίες στο Google, με αποτέλεσμα να πέσουν πάνω στον Κωνσταντίνο Αργυρό.