τίναξε-τη-μπάνκα-ο-τριαντάφυλλος-δ-908758
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.06.2021 | 15:39

«Τίναξε» τη μπάνκα ο Τριαντάφυλλος – Δείτε πόσα κέρδισε από το Suvivor

Λέγεται μάλιστα ότι ο Τούρκος παραγωγός είχε εδώ και καιρό χάσει την ψυχραιμία του με τον Τριαντάφυλλο.

Ο Ντάφυ, με το ταπεραμέντο του, την ιδιοσυγκρασία του, την απαραίτητη ίντριγκα, είχε κάνει το παιχνίδι κάτι άλλο από αυτό που είχε στο μυαλό του ο Τούρκος παραγωγός. Πάντως, ο Ατζούν Ιλίτζαλι δεν είχε συναντήσει στο παρελθόν ποτέ παρόμοια χαρακτηριστικά παίκτη, με τόση δυναμική και ισχυρή παρουσία στο παιχνίδι. Ο γνωστός τραγουδιστής επιστρέφει πλέον στην Ελλάδα έχοντας ένα παχυλό ποσό στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Γυρίζει από τον Άγιο Δομίνικο με πάνω από 150.000 ευρώ

Ο Ντάφυ έμεινε 23 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο και για την καθεμία πήρε 6.000 ευρώ, αλλά και τα μπόνους που έδωσε ο Τούρκος παραγωγός για την παράταση του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να γυρίζει από τον Άγιο Δομίνικο με πάνω από 150.000 ευρώ στο λογαριασμό του, αποτελώντας έτσι τον πιο καλοπληρωμένο παίκτη του φετινού «Survivor». Καθόλου άσχημα για τον Τριαντάφυλλο, που επανήλθε στο προσκήνιο, η δημοφιλία του ανέβηκε ξανά και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει πολλές προτάσεις για συνεργασία το επόμενο διάστημα.

Χθες, ο Ντάφυ βρέθηκε για 11η φορά στον τάκο, που απ’ ό,τι φάνηκε ήταν και η φαρμακερή. Υποψήφιοι για αποχώρηση μαζί του ήταν ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Καρολίνα Καλύβα. Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, ο Τριαντάφυλλος, μόλις λίγες ημέρες προτού αποχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, έκανε μια ειδική συμφωνία και άλλαξε τους όρους του συμβολαίου του. Οι τροποποιήσεις στο συμβόλαιο έγιναν την τελευταία στιγμή και κατάφερε να συμφωνήσει με όρους που δεν τους έχει άλλος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.