την-άκουσε-ο-μπεγνής-είμαι-όμορφος-αλ-1190560
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.06.2023 | 12:04

Την… άκουσε ο Μπεγνής: Είμαι όμορφος αλλά όχι και έργο τέχνης

Ο Μέμος Μπεγνής έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην εξωτερική του εμφάνιση, το φλερτ και τα social media.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» κι αρχικά, αναφέρθηκε στον εαυτό του. «Ξέρω ότι έχω μια ωραία εμφάνιση, αλλά από ‘κει και πέρα, δεν θεωρώ τον εαυτό μου έργο τέχνης», είπε χαρακτηριστικά.

«Προσέχω τον εαυτό μου, αυτό είναι αλήθεια. Προσέχω τα κιλά μου, προσέχω τη φάτσα μου, γιατί με αυτή παίζω. Βάζω τις κρέμες μου εννοείται, πλένω το πρόσωπό μου και κάνω τη γυμναστική μου», συμπλήρωσε στη συνέχεια.




Αναφέρθηκε επίσης, στο φλερτ. «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς φλερτ. Είμαι λίγο βλαμμένος στο θέμα του φλερτ, γιατί δεν το καταλαβαίνω. Αν κάποιος δηλαδή με φλερτάρει, νομίζω ότι είναι πολύ φιλικό, επειδή απλά με συμπαθεί. Σε αυτά τα θέματα είμαι βλάκας, ναι. Θα κάνω όμως. εγώ το πρώτο βήμα άμα μου αρέσει. Είμαι πολύ μοναχικός σύντροφος, μου αρέσει να απομονώνομαι. Δεν θέλω να ακούω το “είσαι τα πάντα για μένα”, ούτε και ‘γω το λέω, ποτέ δεν το έχω πει», εξήγησε.

Τέλος, μίλησε για τα social media. «Με χαλάει πάρα πολύ όλο αυτό που συμβαίνει στα social media. Ο κάθε τυχάρπαστος κάνει τα πάντα για να έχει likes, άλλη αρρώστια και αυτή με τα likes. Περνούν κατάθλιψη ορισμένα παιδιά για τα likes. Εκεί έξω υπάρχει πολλή μοναξιά, πολλοί άνθρωποι προβάλλουν μια κατάσταση στο Instagram που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η πραγματικότητα τους είναι μια μιζέρια και τίποτα άλλο. Το θεωρώ πολύ φτηνό, πολύ τίποτα, κάτσε διάβασε ένα βιβλίο, πήγαινε κάτι στη ζωή σου, σπούδασε κάτι», είπε κλείνοντας.