την-αγαπημένη-του-μ-σάκκαρη-στήριξε-απ-911744
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.06.2021 | 23:27

Την αγαπημένη του Μ. Σάκκαρη στήριξε από τις κερκίδες ο γιος του πρωθυπουργού

Την αγαπημένη του Μ. Σάκκαρη στήριξε από τις κερκίδες ο γιος του πρωθυπουργού

Στις κερκίδες του «Court Suzanne-Lenglen» στο Παρίσι, όπου διεξάγεται το Roland Garros βρέθηκε ο γιος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος, πανηγυρίζοντας τη νίκη της Μαρίας Σάκκαρη.

Η ελληνίδα τεννίστρια πραγματοποιώντας έναν σπουδαίο αγώνα νίκησε την περσινή φιναλίστ του Roland Garros Σοφία Κένιν με 2-0 (6-1, 6-3) και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στα προημιτελικά του τουρνουά.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιος του πρωθυπουργού και η Ελληνίδα τεννίστρια διατηρούν προσωπική σχέση και έχουν έρθει πιο κοντά τις τελευταίες εβδομάδες.

H Μαρία Σάκκαρη κατάφερε μέσα σε μόλις μία ώρα και 8 λεπτά να συντρίψει την Αμερικανίδα αντίπαλό της (που είναι στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης) χαρίζοντας στην Ελλάδα πρωτόγνωρες στιγμές καθώς χθες είχε προηγηθεί η αντίστοιχη πρόκριση του Στέφανου Τσιτσιπά.

Με την εκπληκτική της αυτή νίκη η Μαρία έγινε η πρώτη Ελληνίδα που φτάνει στους 8 ενός Grand Slam και ποιος ξέρει που μπορεί να φτάσει καθώς στα προημιτελικά περιμένει τη νικήτρια του αγώνα της 19χρονης Πολωνής, Ίγκα Σφιόντεκ (περυσινή πρωταθλήτρια) με τη 18χρονη Ουκρανή Μάρτα Κόστιουκ.
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος πρόσφατα απολύθηκε από τον Στρατό (υπηρέτησε στον Έβρο) δεν θα μπορούσε να μη στηρίξει με την παρουσία του την αγαπημένη του και έτσι ταξίδεψε στο Παρίσι για να παρακολουθήσει από κοντά τις εμφανίσεις της Μαρίας Σάκκαρη και να πανηγυρίσει τις νίκες της.