τηλεοπτική-κόντρα-για-τζένη-μπαλατσι-240114
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.03.2019 | 13:02

Τηλεοπτική κόντρα για Τζένη Μπαλατσινού και Πέτρο Κωστόπουλο

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε την τηλεοπτική του επιστροφή μετά την άνοιξη του 2017. Σε λίγες μέρες θα συμβεί το ίδιο και για την πρώην σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού. Αυτό όμως που έχει ενδιαφέρον είναι ότι οι δυο τους πιθανότατα θα μάχονται για την τηλεθέαση.

Το Όλα Λάθος που παρουσιάζει ο Πέτρος Κωστόπουλος, προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στη συχνότητα του Open στη μεσημεριανή ζώνη. Σε μια ζώνη που ήδη υπάρχει και η Ναταλία Γερμανού στον Alpha και το DoT στον ΣΚΑΪ, ετοιμάζεται και ο ΑΝΤ1 να ρίξει στη μάχη το δικό του όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso η Τζένη Μπαλατσινού επιστρέφει στο Σαββατοκύριακο μετά την εκπομπή που έκανε στο Mega. Αυτή τη φορά όμως σε ένα διαφορετικό κόνσεπτ. Το Εκπαιδεύοντας τη Τζένη αναμένεται να βγει για μικρό αριθμό επεισοδίων προς το τέλος του μήνα και μέχρι το φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν. Προφανώς με στόχο να δουν αν μπορούν να ποντάρουν στον ΑΝΤ1 σε αυτό για του χρόνου.

Όπως γράφει η εφημερίδα η θεματολογία της εκπομπή θα θυμίζει λίγο από τις ριψοκίνδυνες τηλεοπτικές προκλήσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Σπύρος Σούλης στην εκπομπή Ζόρικα Επαγγέλματα, που προβλήθηκε επίσης στον ΑΝΤ1 το 2014.