τι-λέει-ο-ερευνητής-που-ψάχνει-τα-δίδυμ-515506
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.07.2018 | 21:31

Τι λέει ο ερευνητής που ψάχνει τα δίδυμα κοριτσάκια στο Μάτι

Τον γνωστό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη, έχει εξουσιοδοτήσει η οικογένεια Φιλιππόπουλου για την ανεύρεση των διδύμων κορών της της, Σοφίας και Βασιλικής.

Οπως είναι γνωστό, αφού η ιστορία της εξαφάνισής τους έχει προκαλέσει διεθνές ενδιαφέρον, ο πατέρας πίστεψε εσφαλμένα όπως αποδείχθηκε, ότι τις είδε σε μια βάρκα που μάζευε ανθρώπους από τη θάλασσα.

Καθώς λοιπόν τα παιδιά δεν έχουν βρεθεί ακόμα, η οικογένεια έβαλε ειδικό ερευνητή για την αναζήτηση. Ο Γιώργος τσούκαλης μιλώντας στο ΣΚΑϊ για το θέμα είπε ότι: «Είναι συγκεχυμένη κατάσταση, εμείς θέλουμε να μην σκεφτόμαστε το κακό σενάριο. Υπάρχει μια τελευταία πληροφορία η οποία ήταν από μια κυρία που ήταν στη θάλασσα και η οποία είπε ότι με μια παρέα υπήρχαν και δυο δίδυμα κοριτσάκια. Το έχει αναφέρει σε μια συνέντευξη. Δεν υπάρχουν, όμως, άλλα στοιχεία που να βοηθούν στις έρευνες. Εμείς θέλουμε να ελπίζουμε, θέλω να είμαι αισιόδοξος…».

Από τη δική του πλευρά ο Κώστας Γιαννόπουλο από το “Χαμόγελο” στην ίδια εκπομπή τόνισε ότι,  «θα πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ τι λέμε στους ανθρώπους που πονάνε και ελπίζουν, να είναι θεσμική η διαδικασία. Υπάρχουν πολλά σενάρια στα social, θα τους τρελάνουν τους ανθρώπους. Εμείς είχαμε επαφές με το λιμενικό και μας είχαν πει από την αρχή ότι τα παιδιά δεν είχαν περάσει από την καταγραφή. Γιατί γινόταν καταγραφή. Δεν λέμε όμως τίποτα στους γονείς, περιμένοντας να δοθεί στους γονείς μια απάντηση ουσιαστική».