τι-λέει-η-γυναίκα-που-δέχτηκε-15-τσεκουρ-1038840
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.06.2022 | 13:58

Τι λέει η γυναίκα που δέχτηκε 15 τσεκουριές από τον σύζυγό της (βίντεο)

Σοκάρει η μαρτυρία μιας γυναίκας για τη φρίκη που πέρασε στα χέρια του πρώην άντρα της όταν εκείνος επιχερησε να τη σκοτώσει με τσεκούρι, χτυπώντας τουλάχιστον 15 φορές μέσα στη μέση του δρόμου.

«Αισθάνθηκα πίσω μου τον πρώην σύζυγο και μου είπε απόψε θα πεθάνεις. Με έπιασε από το λαιμό και με χτύπησε στο κεφάλι με το τσεκούρι. Μου έριξε μία παλέψαμε πήρα το τσεκούρι το πέταξα με πήρε σέρνοντας από τα μαλλιά πήρε το τσεκούρι και συνέχισε να με χτυπάει. Από εκεί και ύστερα δε θυμάμαι και είδα στο βίντεο ότι πέρασε κάποιος κύριος και τον απέτρεψε με ένα ξύλο» ανέφερε η γυναίκα μιλώντας στο MEGA.

Οι μνήμες της νωπές. Τα τραύματα που της προκάλεσε ο πρώην σύζυγος της με τσεκούρι δύο χρόνια μετά… φανερά.

«Δέχθηκα 15 τσεκουριές. Έχω δύο στο πρόσωπο και τις υπόλοιπες στο κεφάλι και την πλάτη. Δύο μήνες νοσηλείας. Δε μασάω, τρώω αλεσμένα διότι είναι νεκρό το σημείο αυτό. Είναι δύσκολη η ζωή» συμπλήρωσε η Ελένη.

Η 56χρονη γυναίκα αποφάσισε τώρα να μιλήσει στο MEGA. Για τον εφιάλτη που έζησε αλλά και γι’ αυτόν που φοβάται πως θα επιστρέψει.

«Φοβάμαι πάρα πολύ μη βγει από τη φυλακή και συνεχίσει το έργο του. Το μόνο που μετάνιωσε ήταν ότι δεν είχε ακονήσει το τσεκούρι για να μου κόψει το λαιμό» τόνισε.

«Περίμενα το θάνατό μου»

Ζούσε καθημερινά έναν πραγματικό μαρτύριο. Απειλές, εκβιασμοί και τρόμος.

«Κάθε μέρα που περνούσε περίμενε το θήραμα του για να το χτυπήσει. Με παρακολουθούσε πρωί βράδυ κάτω από το σπίτι. Εγώ περνούσα πάντα με τον γιο μου εκείνο το βράδυ δεν ήταν ο γιος μου και βρήκε την ευκαιρία να κάνει το έργο του» σημείωσε.

Και πριν από την εφιαλτική επίθεση , η Ελένη είχε γλιτώσει και πάλι σαν από θαύμα.

«Είχε κλέψει το αυτοκίνητο μου είχε βάλει ποτάσα στο ρεζερβουάρ για να με κάψει όποιον άνθρωπο έβρισκε έλεγε ότι θα με σκοτώσει. Εγώ στον τάφος και αυτός στη φυλακή. “Τα παιδιά σου δε με ενδιαφέρουν” έλεγε» πρόσθεσε η 56χρονη.

Ο 67χρονος καταδικάστηκε σε 14 χρόνια κάθειρξης και βρίσκεται στις φυλακές των Τρικάλων. Αυτό που ζητά η Ελένη είναι να μην βγει ποτέ από τη φυλακή.

Φοβάται για την ίδια αλλά και για τα παιδιά της. Και στέλνει το δικό της μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί βία.