τι-ισχυρίζεται-ο-δραπέτης-τραγουδισ-617596
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.04.2019 | 11:09

Τι ισχυρίζεται ο δραπέτης – τραγουδιστής για τις νέες κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Ο δραπέτης – τραγουδιστής πριν καλά – καλά περάσει εκ νέου την πόρτα των Φυλακών Αλικαρνασσού, είναι αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες, καθώς σε έλεγχο που του έκαναν τη Δευτέρα οι αστυνομικοί, βρέθηκε να κατέχει 1 γραμμάριο ινδικής κάνναβης στα πράγματά του.

“Δέχομαι πόλεμο… Είμαι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Τα ναρκωτικά τα έβαλαν στα πράγματά μου. Ποιος ανόητος θα έμπαινε στις φυλακές και θα κουβαλούσε ναρκωτικά; Θα κάνω αγωγές σε όλους όσοι λένε κακοήθειες για μένα”, είπε ο δραπέτης – τραγουδιστής, μιλώντας στο STAR.

Ο εντοπισμός του χασίς έγινε τη Δευτέρα. Την Τρίτη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών εντός σωφρονιστικού καταστήματος με τη μορφή της κατοχής, μεταφοράς και απόπειρα εισαγωγής. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή, ενώ θα περάσει και από πειθαρχικό συμβούλιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο δραπέτης – τραγουδιστής είχε φύγει με άδεια από τις φυλακές Αλικαρνασσού το 2002 και δεν επέστρεψε. Ήταν καταζητούμενος 17 χρόνια. Συνελήφθη έπειτα από τυχαίο έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι ήταν δραπέτης ενώ σε αυτά τα χρόνια εμφανιζόταν ως παρουσιαστής, δημοσιογράφος.