τι-ισχύει-με-τα-σενάρια-μετακίνησης-τη-704116
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.05.2020 | 19:32

Τι ισχύει με τα σενάρια μετακίνησης της Μενεγάκη στον Ant1

Ο Μάιος, παραδοσιακά, είναι ο μήνας κατά τον οποίο τα συμβόλαια παρουσιαστών και συντελεστών πέφτουν στο τραπέζι και συζητιούνται οι όροι τους ξανά.

Το τελευταίο διάστημα, έχει ξεκινήσει έντονη φημολογία γύρω από το όνομα της Ελένης Μενεγάκη. Εξάλλου, η ίδια η παρουσιάστρια, αρκετές φορές μέσα από την εκπομπή της «Ελένη» στον Alpha, έχει αφήσει υπονοούμενα πως την επόμενη χρονιά, δεν θα βρίσκεται στο κανάλι αλλά ούτε και στο τηλεοπτικό τοπίο.

Τα σενάρια θέλουν την Ελένη Μενεγάκη, να έχει δώσει τα χέρια και να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ant1.

Μάλιστα, διέρρευσε πως οι ιθύνοντες του Ant1 έχουν ήδη προχωρήσει σε ανασχεδιασμό του προγράμματος ώστε να βρουν τον κατάλληλο τηλεοπτικό χρόνο και χώρο για την παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του newsbeast.gr κάτι τέτοιο δεν ισχύει και η Ελένη Μενεγάκη δεν επιστρέφει στα παλιά της λημέρια, αυτά του Ant1.

«Κάπου πάει η Ελένη Μενεγάκη, αυτό το κάπου όμως δεν είναι ο Ant1» δηλώνουν καλά ενημερωμένες πηγές στο newsbeast.gr.

Το συμβόλαιο της ξανθιάς παρουσιάστριας με τον Alpha λήγει στις 31 Ιουλίου και το γεγονός πως ανάμεσα σε εκείνη και τον Ant1 υπάρχουν καλές σχέσεις, κάτι που αποδείχθηκε και τη φετινή χρονιά, καθώς αρκετά πρόσωπα του σταθμού του Αμαρουσίου φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή της, φούντωσε τις φήμες περί μετακίνησης της.

Το πιθανότερο σενάριο όμως, είναι πως η Ελένη Μενεγάκη θα μείνει εκτός τηλεοπτικού τοπίου ώστε να ξεκουραστεί και να ασχοληθεί με την οικογένειά της.

Η ίδια, δεν έχει διαψεύσει ούτε επιβεβαιώσει ακόμα τίποτα. Εξάλλου, είναι μια τακτική, την οποία ακολουθεί σε όλα τα χρόνια της επαγγελματικής της πορείας. Όταν θα έχει πάρει την οριστική της απόφαση, θα είναι εκείνη που θα βγει και θα ενημερώσει τους τηλεθεατές που την ακολουθούν και της χαρίζουν υψηλές θεαματικότητες.